Omul de afaceri Viorel Cataramă este foarte interesat de achiziția pachetului majoritar de acțiuni din cadrul clubului Dinamo București. Acesta a intrat deja în negocieri cu actualul patron, Ionuț Negoiță, iar discuțiile vor continua în cursul săptămânii următoare, potrivit Mediafax.

Viorel Cataramă a declarat că sunt șanse mari să ajungă la un numitor comun cu Negoiță, iar un anunț oficial urmează să fie făcut în zilele următoare. “M-am întâlnit cu domnul Negoiță și am avut o primă rundă de negocieri.

Aceste discuții vor continua și probabil că marți (n.r. 5 noiembrie) vom avea o nouă rundă de negocieri. Dacă toate lucrurile vor merge bine, am putea ajunge la un acord în scurt timp”, a declarat Viorel Cataramă pentru site-ul fanatik.ro. Omul de afaceri vrea să introducă echipa la bursă. Din spusele sale, acest lucru s-ar putea întâmpla în cel mult un an din momentul în care o să devină acționar majoritar.

Citeste si...  Iată topul celor mai bogați candidați la președinția României

Clubul din București este de vânzare de doi ani, dar până în acest moment, chiar dacă mai mulți oameni de afaceri și-au arătat intenția de a cumpăra entitatea, nu s-a ajuns la un consens. Negoiță a precizat că oamenii interesați sunt nevoiți ca la început să aducă jumătate de milion de euro, pentru a ”stinge” datoriile scadente. În total, datoriile clubului se ridică la 1.8 milioane de euro.