Andreea Marin
Showbiz

L-a iubit cu patimă și a suferit enorm după el. Andreea Marin și bărbatul care i-a răvășit viața

Andreea Marin a mai fost căsătorită în trecut, cu un bărbat pe care l-a iubit enorm. Potrivit apropiaților, fosta prezentatoare TV n-ar mai fi iubit niciodată un alt bărbat așa cum l-a iubit pe el.

Puțini sunt cei care știu că înainte de căsătoriile cu Ştefan Bănică, turcul Tuncay şi Adrian Brancoveanu, Andreea Marin a mai fost căsătorită. El este primul soț al Zânei, pe care îl cheamă Cristian Gheorghiţă. În anul 1995, cei doi și-au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu, iar după trei ani mariajul lor a ajuns la final.

Andreea Marin s-a căsătorit în anul 1995, pe vremea când avea doar 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Povestea lor de dragoste, deși intensă, nu a durat mai mult de trei ani.

L-a iubit cu patimă și a suferit enorm după ce a divorțat

Cea mai bună prietenă a Andreei Marin, Ana Maria Ilac, a mărturisit cât de mult a suferit vedeta TV dupa divorțul de omul de afaceri Cristian Gheorghită.

Andreea Marin

Cristian Gheorghiță, primul soț al Andreei Marin.

„Unul din cele mai dificile momente din viața ei a fost despărțirea de soţul ei, Cristi. A fost aproape distrusă. Dintr-o dată, lumea pe care şi-o clădise alături de bărbatul pe care-l iubea se prăbușise.

Brusc, viața părea să-şi fi pierdut orice sens. Realizările profesionale păreau inutile atâta timp cât nu împărtășea satisfacțiile cu persoana iubită. Ce a ajutat-o să depășească această perioada grea a fost dragostea ei pentru viată”, a declarat cu ceva timp în urmă prietena ei.

Cristian Gheorghiță a lucrat în televiziune

Cristian Gheorghiță a lucrat în ultimii ani în televiziune. Bărbatul a activat la Kanal D și a fost director de marketing la Prima TV. Primul soț al Andreei Marin s-a recăsătorit și are un copil.

După relația cu Cristi, Andreea Marin s-a recăsătorit cu Ștefan Bănică, iar omul de afaceri și-a refăcut viața alături de ală femeie. În prezent, Gheorghiță are un copil, este fericit și își trăiește viața în liniște.

Andreea Marin, despre ultimul divorț

„Nu poate fi ușor, dar nici nu cred în soluția unui cuplu care nu împărtășește aceleași valori și sentimente, pe termen lung. Doar prezența fizică a ambilor părinți acasă nu e de ajuns. Sigur, nu e o soluție ideală ca fiecare să își vadă de drumul său, dar poate fi, în final, o soluție mai bună decât cea despre care tu îmi vorbeai, compromisul. Violeta știe că are doi părinți care o iubesc, o sprijină și comunică de dragul ei, fiind acolo la nevoie. Asta e important”, a mai spus ea, potrivit doctorulzilei.ro.

blank