Monica Melencu
Actualitate

Luiza Melencu trăiește? Monica Melencu, anunț după patru ani: Sunt duse în străinătate și traficate

Monica Melencu, mama uneia dintre tinerele ucise de Monstrul din Caracal, are momente când plânge fără să vrea și nu mai are liniște, la patru ani de la dispariția fiicei sale, Luiza. Aceasta a povestit că are momente de depresie și nu se mai înțelege cu nimeni.

Mama lui Luiza Melencu, tânăra ucisă de către Gheorghe Dincă, a făcut declarații pentru Click! La 4 ani de la tragedie, Monica Melencu trece prin stări extrem de dificile și inexplicabile.

„Am momente și momente, în ultima perioadă. Nu știu exact cum să explic, că nu găsesc termenul potrivit, pot zice că intru într-o cădere și nu se mai înțelege nimeni cu mine. Am clipe când văd doar negru în fața ochilor și am doar negru în minte.

De exemplu, zilele trecute, am ascultat o melodie tristă și am început să plâng instant. Îmi pun mai mereu tot felul de întrebări, de ce s-a întâmplat așa, care este adevărul, oare Luiza trăiește, este traficată sau chiar a fost omorâtă cum s-a zis?”, a declarat, Monica Melencu.

Dincă a fost folosit

Mama lui Luiza Melencu a mai mărturisit și faptul că își menține opinia în ceea ce privește situația în care se află Gheorghe Dincă. Aceasta este de părere că „monstrul” din Caracal este doar un pion pe tabla de șah și că, atât Luiza, cât și Alexandra Melencu, sunt duse în străinătate și traficate.

„Cât despre Dincă, eu îmi mențin părerea. El a fost doar un pion, el a fost folosit de alți oameni mai mari. I s-a promis ceva și s-a trezit cu altceva mult mai rău. El nu se aștepta să fie folosit. Din ce am înțeles eu”, a conchis Monica Melencu.

Inițial, „Monstrul” a primit 83 de ani de închisoare

Gheorghe Dincă a șocat pe toată lumea, în urmă cu aproape cinci ani, după ce s-a aflat că a traficat, a violat, a omorât și a profanat cadavrele Luizei Melencu și Alexandrei Măceșanu.

În urma celor petrecute, a fost condamnat inițial de către magistrați la 83 de ani de închisoare, pentru infracțiunile pe care le-a înfăptuit, însă s-a stabilit, într-un final, ca acesta să săvârșească doar 30 de ani după gratii.

De asemenea, în urma celor petrecute, Gheorghe Dincă nu s-a ferit să își recunoască vinovăția în fața magistraților, ba mai mult, a trimis mai multe semnale de după gratii, în care le spunea tuturor să renunțe la avocata Carmen Obârșanu, pe care mama Luizei Melencu o are în acest proces, în favoarea avocatei familiei Măceșanu, lucru care nu s-a și întâmplat.

blank