Andreea Berecleanu
Showbiz

Dragoste cu năbădăi. Andreea Berecleanu s-a măritat cu soțul Mihaelei Bilic, chiar dacă erau prietene

Andreea Berecleanu este căsătorită cu chirurgul estetician Constantin Stan, fostul soț al Mihaelei Bilic, dar puțini cele două erau prietene în trecut. Nutriționista a declarat că nu se aștepta ca fostul partener de viață să o aleagă pe prezentatoare.

S-a aflat că Andreea Berecleanu, actuala soție a chirurgului estetician Constantin Stan de la Bacău, a fost foarte apropiată de fosta soție a acestuia Mihaela Bilic. Cu toate astea, relația celor două s-a schimbat de când nutriționista a aflat că prietena ei se iubește cu fostul partener.

„Dacă ai nevoie de nutriționist, mergi la Mihaela Bilic! Dacă ai nevoie de un prieten, mergi tot la Mihaela! Ochii jucăuși de copil m-au întâmpinat cu prietenie de îndată ce i-am călcat pragul casei. Oare cum pot acești ochi să știe atâta carte? Ajungi la Mihaela și te așezi ca pe arcuri pe un scaun în așteptarea unui program drastic de schimbare a apucăturilor alimentare de-o viață sau de-o vreme, dar te relaxezi în primul minut de conversație. De la Mihaela pleci cu stomacul gol, dar cu mintea plină de informații cât pentru o viață (…)”, a scris Andreea Berecleanu, despre Mihaela Bilic, pe vremea când erau prietene, scrie Rețeteșivedete.

La scurt timp, Mihaela Bilic a divorțat, iar Constantin Stan s-a căsătorit cu Andreea Berecleanu, vedeta cu care nutriționista se înțelegea foarte bine. Mihaela Bilic a povestit că nu a fost niciodată în nicio vacanță cu soțul său și că s-a despărțit de el pentru că nu mai avea parte de momente de tandrețe.

Andreea Berecleanu

„Noi n-am fost niciodată în vacanță, în 13 ani, nici măcar o dată. Eu când l-am cunoscut, opera și noaptea și în weekend. A fost nevoie de mai mult de șapte ani după relație, ca fetele să fie șocate în clinică că doctorul să fie de acord să nu opereze duminica (…) Nu știu să zic. Asta e foarte interesant pentru că, fără să vrei, poate îți dai seama că felul în care am funcționat noi n-a fost unul echilibrat și că ar fi bine să nu mai ajungi în momente de criză ca să-ți dai seama că partenerul tău este în impas. Poate că lucrurile astea ar trebui combinat. Eu n-am avut niciun fel de regret apropo de decizie”, a povestit Mihaela Bilic în cadrul emisiunii La Măruță.

Nu s-a așteptat niciodată la asta

Citește și  Adela Popescu şi Radu Vâlcan au stabilit ziua în care se vor căsători

Mihaela Bilic a mai povestit că a aflat din presă că Andreea Berecleanu formează un cuplu cu fostul ei soț și că nu s-ar fi așteptat niciodată la asta. Ea a mai spus că prezentatoarea nu era genul de femeie pe care acesta o căuta.

„A fost ciudat pentru mine…decizia lui, pentru că eu când l-am cunoscut, avea alte principii. Mă rog, acum, lumea a continuat. Probabil că el a simțit nevoia”, a mărturisit Mihaela Bilic, potrivit rețeteșivedete.

Mai mult, fostul soț al Mihaelei Bilic pleacă alături de Andreea Berecleanu în vacanțe cu fiecare ocazie, lucru pe care nu-l făcea niciodată în căsnicia anterioară.

blank