Showbiz

Adela Popescu şi Radu Vâlcan au stabilit ziua în care se vor căsători

 
Cei doi actori sunt împreună de cinci ani şi se pregătesc să facă marele pas spre mariaj. Ei au decis când va avea loc mult aşteptatul eveniment. Potrivit Click!, Adela şi Radu se vor căsători duminică, 30 august, şi vor avea o nuntă… atipică.  
716840l-640x0-w-faf70ac1
„Vom avea puţini oameni, familia şi prietenii cei mai apropiaţi. Pentru asta ne dorim un loc de poveste, undeva în aer liber, poate o pădure, nu un cort. Vom avea doar 50-60 de invitaţi”, declara actriţa, într-un interviu publicat recent de Click!. Naşii cuplului vor fi doi prieteni foart buni, care nu sunt însă persoane publice. Adela a vorbit şi despre rochia de mireasă pe care şi-o doreşte: „Ştiu cum trebuie să arate, nu stil prinţesă, lungă.
 
Dar nu vreau să fie o rochie care să mă incomodeze, nu vreau corset, nu vreau să fie mulată sau să aibă un decolteu cu care să fiu stresată. Vreau să fie o rochie foarte frumoasă, dar care să-mi semene, să fie din mine.” a explicat vedeta. Adela Popescu a mai precizat ce anume i-a determinat să se căsătorească după cinci ani de relaţie.„Eu, cinstit, nu credeam că mai e nevoie nici de cererea în căsătorie.
 
Mi se părea că Radu nu are de ce să o facă. Lucrurile la noi sunt clare, locuim împreună din primul an. De fapt, ăsta e testul pe care trebuie să-l dea cuplurile, să locuiască împreună şi, dacă-l trec, n-are ce să se schimbe după nuntă. Cererea a avut un farmec deosebit. A consolidat ceva ce oricum exista.” Vedeta a precizat că primul ei iubit, Dan Bordeianu, nu va fi invitat la nuntă. „E mult spus că am rămas prieteni. S-a întâmplat să ne mai întâlnim în diferite contexte şi am vorbit ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat între noi. Cred că unele poveşti îşi au locul lor, înveţi ce ai de învăţat din ele, te-ajută cât de mult pot în devenirea ta şi apoi se sting”, a mărturisit Adela Popescu.
blank