Cine a fost Răsvan Firea
Showbiz

Cine a fost Răsvan Firea, primul soț al Gabrielei Firea. S-a stins din viață la 54 de ani în urma unui atac cerebral

Cine a fost Răsvan Firea, primul soț al Gabrielei Firea. Gabriela Firea a mai fost căsătorită cu Răsvan Firea, bărbatul cu care un băiat, Tudor Firea. Acesta s-a stins din viață în 2010, la vârsta de 54 de ani. 8 luni mai târziu, politiciana s-a recăsătorit cu Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari. Iată cine a fost Răsvan Firea!

Cine a fost Răsvan Firea, primul soț al Gabrielei Firea. Fosta jurnalistă s-a căsătorit cu Răsvan Firea în anul 1993 și au împreună un fiu, pe Tudor Firea. Afaceristul a decedat în urmă cu 13 ani, în urma unui atac cerebral. Gabriela Firea lucra la radio când l-a cunoscut pe fostul ei soț.

Cine a fost

Cine a fost Răsvan Firea, primul soț al Gabrielei Firea. Răsvan Firea a preferat întotdeauna să stea departe de lumina reflectoarelor și să fie o persoană discretă. Cu toate astea, a sprijinit-o mereu în carieră pe Gabriela Firea. După moartea acestuia, politiciana a decis să păstreze numele primului ei soț.

Cine a fost Răsvan Firea, primul soț al Gabrielei Firea

Răsvan Firea a fost primul soț al Gabrieli Firea. Cei doi au fost căsătoriți vreme de 17 ani și au împreună un băiat, Tudor Firea. Răsvan Firea a fost un atlet și antrenor român de atletism, membru al Comisiei de Marketing a Federației Române de Atletism. Mama sa , Elena Firea, a fost arbitru internațional și vicepreședinte al Federației Române de Gimnastică. Răsvan Firea a mai fost căsătorit cu Carmen, femeia cu care are un băiat, Răzvan, în vârstă de 35 de ani.

Acesta a cunoscut-o pe Gabriela Firea în perioada în care acesta lucra la radio, iar în anul 1993 s-au căsătorit. Fostul soț al politicieni a fost o persoană extrem de discretă și a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor. Însă, Răsvan Firea a sprijinit-o pe soția lui în carieră și apărea foarte rar în public. Răsvan Firea s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani, în anul 2010, în urma unui atac cerebral. Cu patru luni înainte de deces, acesta suferise un transplant de rinichi la Cluj.

„Așa s-a întâmplat și cu Răsvan. După câteva întâlniri a mers la mama și m-a cerut de soție și am fost căsătoriți 17 ani, pâna s-a întamplat marea nenorocire’, dezvăluia Gabriela Firea.

Gabriela Firea s-a recăsătorit la opt luni de la moartea lui Răsvan Firea

Gabriela Firea s-a recăsătorit la opt luni de la moarte soțului ei, Răsvan Firea. Fosta jurnalista și-a unit destinele cu Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari. În urmă cu câțiva ani, Gabriela Firea a povestit că fostul ei soț i-a cerut să-și refacă viața după moartea lui.

„Răsvan mi-a spus, când el nu se simțea foarte bine, că vrea ca eu să îmi refac viața pentru ca în casa noastră și în fața copilului să nu apară tot felul de bărbați. Lui Răsvan îi datorez totul și mai ales formarea mea ca femeie. În buletin și în pașaport sunt Firea Gabriela și asta va ramane numele meu și după căsătoria cu Florin (n.r. Pandele)’, spunea Gabriela Firea.

După moartea lui Răsvan Firea, Gabriela Firea a fost nevoită să meargă de multe ori la primăria Voluntari pentru diferite acte. Aici l-a cunoscut pe actualul ei soț cu care are doi copii. De asemenea, fosta jurnalistă a declarat că înainte de a se căsători cu Pandele s-a consultat cu fiul ei, Tudor și cu mama sa.
Sursa foto: Facebook

blank