Maria Sharapova a câștigat 36 de titluri în carieră și aproape 39 milioane de dolari doar din tenis. Rusoaica a ales să se retragă la finalul lunii februarie 2020.

Au trecut 4 luni de atunci, iar marea campioană se menţine într-o formă de invidiat. Imaginile surprinse de paparazzi în urmă cu câteva zile sunt elocvente.

Maria Sharapova şi iubitul său, Alexander Gilkes, au fost surprinşi în timpul unei plimbări în Malibu.

Cum arată acum Maria Sharapova:

Maria Sharapova, stil de viaţă sănătos
Stabilită în SUA, Sharapova, câștigătoare a Marelui Șlem (Australian Open 2008, Roland Garros 2012 și 2014, Wimbledon 2004, US Open 2006), susține că are grijă de organismul său și își începe fiecare zi cu apă cu lămâie.

„Ceea ce pui în organismul tău va fi întotdeauna extrem de important. Sunt multe lecții pe care le-am învățat din carieră și o dietă bună și sănătoasă este cu siguranță una dintre ele. Întotdeauna am avut grijă de corpul meu.

Dar nu contează dacă ești un sportiv profesionist sau lucrezi într-un birou, alimentația e foarte importantă”, a spus vicecampioana olimpică de la Londra, într-un material pentru publicația tennisworldusa.

„Îmi încep ziua cu adevărat în stil sănătos. Eu beau multă apă cu lămâie – am făcut asta de-a lungul carierei mele – apoi am un smoothie verde cu kale, lămâie, spanac și uneori puțin măr sau avocado.

Citeste si...
Recursul compensatoriu, abrogat de Comisia Juridică. Iată ce alternative are

De obicei, am toast de secară. Apoi văd doar cum mă simt în timpul zilei. Cu siguranță nu sunt la fel de strictă în aceste zile, nu mă gândesc întotdeauna la mâncare pentru a a avea <> ca atunci când jucam, dar are încă un impact”, a mai spus Sharapova.

Maria Sharapova s-a retras din tenis în februarie
Pe 26 februarie, Sharapova a anunţat că se retrage din tenis. Potrivit publicației americane The New York Times, motivul pentru care rusoaica a luat această decizie a fost problema accidentărilor tot mai dese.

Ajunsă la 33 de ani, Sharapova este una dintre imaginile de referință ale tenisului feminin din ultimii 15 ani și a devenit, în același timp, un adevărat magnet pentru contractele de sponsorizare extrem de bănoase.

Maria Sharapova a câștigat 5 titluri de Grand Slam în carieră. Primul a fost Wimbledonul, pe care l-a obținut în 2004, pe când avea doar 17 ani, după ce a bătut-o pe Serena Williams în finală.

Sharapova este e una dintre cele mai bogate jucătoare de tenis din istorie, după ce a fost 11 ani pe primul loc în topul sportivelor cu cele mai mari câștiguri, potrivit Forbes. Sursa citată susține că rusoaica a strâns în întreaga carieră o avere în jur de 300 de milioane de dolari.