Jennifer Aniston este fenomenală! La 49 de ani, actriţa din „Prietenii tăi” se antrenează ca un boxer profesionist. Aniston care are doar 1,64 metri înălţime şi cântăreşte 47 de kilograme a început să se antreneze serios la sala de sport a lui Leyon Azubuike. Gureile rele spun că actriţa din „Prietenii tăi” s-ar fi îndrăgostit de tânărul cu 20 de ani mai mic decât ea.

Jennifer Aniston s-a cuplat cu un boxer de 29 de ani, care e un pachet de muşchi. Asta e ultima bârfă de la Hollywood. Sub pretextul că vrea să aibă un corp de atlet pentru următorul ei film, Aniston s-a înscris la sala de forţă a lui Azubuike acum trei săptămâni.

leyon azubuike, jennifer aniston

Leyon Azubuike are 29 de ani şi a boxat la categoria grea
foto Instagram
 

„Trebuie să intri în ring pentru a te antrena cu adevărat. În plus, de când am învăţat să dau cu pumnul la sacul de nisip, nu mă mai tem să ies pe stradă pentru că pot bate pe oricine”, s-a lăudat glumeaţa Aniston. Întrebată ce părere are despre noul ei antrenor care s-a bătut inclusiv cu greii din WBC, Aniston a explicat că i-a fost recomandat de un prieten: Robert De Niro (75 de ani). „Nu fac doar antrenamente de box, ci şi condiţie fizică. Uneori mă simt ca un veritabil Rocky Balboa în interpretarea lui Stallone”, a declarat Aniston pentru Vogue.