Într-o perioadă în care multe spectacole se anulează din cauza lipsei de interes a spectatorilor, concertul lui Fuego a epuizat biletele cu aproape o lună înainte!

Într-adevăr, este un fenomen despre care se vorbește, tot mai intens, în ultima vreme – acela al lipsei de interes a spectatorilor, a spectacolelor care nu atrag cumpărători de bilete și care au probleme, din acest motiv!

Totul a pornit de la spectacolele gratuite, sponsorizate fie de autoritățile locale, primării sau consilii județene, fie de diverse firme de băuturi alcoolice, oamenii obișnuindu-se să meargă la spectacol fără a fi plătit bilet! Ținta care avut de suferit au fost spectacolele cu bilet, spectacole în sală, spectacolele cu spectatori plătitori de bilete! Chiar la Călărași s-a întâmplat ca unele spectacole să fie anulate din cauza lipsei cumpărătorilor de bilete!

Citeste si...
Peste 100,000 de europeni, infectați cu coronavirus

În acest context, iată, avem și efectul invers, acela al spectacolui lui FUEGO, spectacol care se desfășoară cu casa închisă! Biletele fiind epuizate cu aproape o lună de zile înaintea concertului! Un interes foarte mare, iar spectatorii vor avea parte de așteptata bucurie a spectacolului, dar și de surprize!…