Life, Stiri

Cele mai norocoase zodii în 2014

Care sunt cele trei zodii care se vor bucura de succes anul viitor

horoscop

Din punct de vedere numerologic, 2014 este un an pus sub semnul simbolisticii numarului 7. 7 este ganditorul si cautatorul. Va fi un an al introspectiunii pentru fiecare dintre noi, pentru fiecare altfel.

Dar cele mai norocoase zodii vor fi Fecioara, Vărsătorul şi Racul.

Fecioara

Anul 2014 se anunta unul foarte bun pentru fecioare, un an excelent din toate punctele de vedere.

Anul acesta, doua semmne de foc Uranus in Berbec la inceputul anului si Jupiter in Leu, spre sfarsitul lui 2013 iti vor aduce multa energie si vor actiona ca tie sa iti fie bine in 2014.

Va fi un an in care vei reusi sa te descoperi mai mult pe tine in fata celorlalti si cand a fi tu insuti va fi mai reconfortant ca niciodata. Va fi un an al legaturilor puternice de prietenie si de iubire, un an in care iti vei consolida relatiile si te vei simti mai implinit/a.

Vei comunica mult mai usor, vei avea mai multa indrazneala de a visa si de a-ti indeplini visurile cele mai arzatoare. Usile ti se vor deschide cu usurinta, pe masura ce capeti mai mult curaj si incredere de sine. Cu Uranus in zodia Berbecului reusesti sa comunici mult mai usor cu cei apropiati – familie, prieteni si sa ii vezi intr-o lumina pozitiva.

Varsator

Poate ca acum nu poti crede acest fapt, dar anul 2014 este important pentru tine pentru ca te va ajuta sa gasesti raspunsurile la intrebarile tale cele mai intime si mai profunde. Vei reusi sa te echilibrezi si sa gasesti cea mai adevarata cale.

Dorintele tale se vor materializa la momentul oportun, exact atunci cand ai nevoie. Pe masura desfasurarii anului 2014, vei capata din ce in ce mai multa incredere in tine si vei gasi solutiile cele mai bune.

De asemenea vei fi un sprijin de nadejde si pentru prietenii tai pe care ii vei incuraja cu cele mai bune sfaturi.

Anul ce vine, asculta-ti voce ainterioara cu mai multa incredere. Fii stapana pe ceea ce simti si vei gasi fericirea, inspirandu-i si pe oamenii din jurul tau.

Rac

Visurile, idealurile, conexiunile personale… vor fi foarte valoroase pentru tine in anul ce vine. 2014 te gaseste cu o energie aparte, cu atat de multe idei pe care vrei sa le pui in aplicare, iar prietenii si cei apropiati sunt foarte saritori, vrand sa te sustina in tot ceea ce iti propui.

Jupiter se afla in Rac la inceputul anului si de aici vine aceasta energie debordanta. Optimismul tau va fi la cote inalte, ai mai multa incredere de sine si mai multa incredere in ceilalti, un ingredient atat de necesar indeplinirii planurilor pe care le avem.

Ai incredere in ceea ce are 2014 sa iti ofere din toate punctele de vedere si nu lasa nimic sa te doboare si sa te opreasca din zborul tau!

 

 

 

blank