Emma
Featured, Sport

Ce a scris Novak Djokovic despre Emma Răducanu după succesul de la US Open. WTA a reacționat la scurt timp

Emma Răducanu a reușit, la 18 ani, o performanță remarcabilă: s-a impus la US Open și a devenit prima jucătoare din istorie care vine din calificări și câștigă un turneu de Grand Slam.

Novak Djokovic a pierdut finala cu Daniil Medvedev și a ratat șansa de a realiza Marele Șlem, după ce câștigase în acest an Australian Open, Roland Garros și Wimbledon.

„Felicitări ambilor campioni! O poveste uimitoare pe tabloul feminin, unde două adolescente au jucat finala. Emma, ești fantastică! Daniil, tu meriți cu prisosință primul titlu de Grand Slam”, a scris Novak Djokovic, pe Instagram.

Novak Djokovic a pierdut finala de la US Open, în fața lui Daniil Medvedev, scor 4-6, 4-6, 4-6, și a ratat astfel șansa de a realiza Marele Șlem, după ce s-a impus în acest an la Australian Open, Roland Garros și Wimbledon.

Stupefacţia a fost imensă pe arena Arthur Ashe de la Flushing Meadows, unde publicul spera să fie martor la istorie şi l-a susţinut în totalitate pe Djokovic, printre cei 23.000 de spectatori numărându-se vedete precum Leonardo DiCaprio sau Spike Lee.

În setul 3, în time-out-ul dinainte ca Daniil Medvedev să servească pentru meci, la scorul de 6-4, 6-4, 5-4, toți fanii prezenți în tribune s-au ridicat în picioare și l-au încurajat frenetic pe Novak Djokovic.

Campionul sârb a dus mâna la inimă, în semn de recunoștință, zâmbind, dar, ulterior, nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și a cedat: și-a pus prosopul în cap și a izbucnit în lacrimi.  

blank