De ce
Actualitate

De ce a căzut pe scenă actorul Florin Piersic, în plin spectacol. A şi fost operat

De ce a căzut pe scenă actorul Florin Piersic, în plin spectacol. A şi fost operat. Marele actor Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, a fost operat la Cluj-Napoca.

De ce a căzut pe scenă actorul Florin Piersic, în plin spectacol. A şi fost operat. Marele actor Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, a fost operat la Cluj-Napoca, după ce i s-a făcut rău, la finalul unui spectacol.

Marele actor a fost operat apoi de urgenţă, la Spitalul Militar din Cluj-Napoca.

De ce a căzut pe scenă actorul Florin Piersic, în plin spectacol. A şi fost operat

Investigaţiile medicale au relevat că este vorba despre o infecţie la unul dintre genunchi. Intervenţia a fost realizată de medicul ortoped Claudiu Chitea, pacientul fiind internat în Secţia Ortopedie.

Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, a jucat la începutul lunii aprilie, la Timişoara şi Sibiu.

După ultimul spectacol, starea marelui actor s-a înrăutățit brusc. Dus de urgență la spital, medicii au concluzionat că este vorba despre o infecție, care ulterior s-a localizat la nivelul unuia dintre genunchi.

Ulterior, Florin Piersic a fost internat de urgență la Spitalul Militar din Cluj Napoca, o clinică de elită din oraș. Marele actor a fost internat într-o rezervă de la Secția de Ortopedie, conform foaiatransilvana.ro.

Aceleași surse ne-au mai declarat că operația la genunchi a fost efectuat de cunoscutul medic ortoped Claudiu Chitea. Acesta face parte din tânăra generație de medici români care au ajuns în top.

Chitea, de la Spitalul Militar din Cluj Napoca, face parte din această categorie, fiind considerat o somitate în acest domeniu medical.

În ultimii ani, Spitalul Militar din Cluj Napoca s-a transformat într-o clinică de elită din medicina românească.

Aici au fost aduse echipamente medicale de ultimă generație. De asemenea, echipa de doctori a fost întărită cu nume foarte cunoscute în diferitele ramuri medicale.

blank