Vicepreședintele ALDE Varujan Vosganian a declarat, vineri, că societatea românească are nevoie de un „exorcism colectiv” și că schimbarea clasei politice nu ar rezolva problema de fond.

Violenta devine un intrument, o recuzita. La noi nu exista institutia remuscarii, nu auzi pe nimeni ca dupa ce cineva a fost acuzat pe nedrept si tinut in inschisoare sa auzi pe cineva ca ii pare rau. Nu exista constiinta pe care sa apese remuscarea (…) Daca cream o tinta din clasa politica, nu rezolvam lucrurile. a declarat Vosganian la Antena 3.

Un organ transplantat in organism ia bolile organului anterior, pentru ca boala de fapt e comandata de la creier, tot asa si cu asta. Pai daca maine toti plecam si vin alti 60.000 in locul nostru, consilieri locali, judeteni, primari, secretari de stat, ministri, boala va fi aceeasi, pentru ca daca ai un copac care naste fructe, degeaba scuturi corcodusele ca la anul tot corcoduse mananci. E nevoie de un exorcism colectiv, e nevoie de asumare și de o responsabilitate”.

Citeste si...
LOREDANA DARESCU ESTE TANARA CARE S-A STINS IN GERMANIA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.