Vezi ce comentarii a primit Cristiano Ronaldo pe o rețea socială în tump ce se află în vacanță, după un sezon extrem de încărcat, dar care nu s-a terminat așa cum și-a dorit atât el, cât și cei de la Juventus, după eliminarea torinezilor din UEFA Champions League.

Cristiano Ronaldo a plecat în vacanță, la mare, alături de jumătatea sa Georgina Rodriguez, vezi ce comentarii a primit starul pe o rețea socială iar ipostazele din vacanță fac furori pe social media.

Spre exemplu, o fotografie, postată acum două zile, absolut superbă, cu Georgina și Cristiano, a a tras peste 11 milioane de aprecieri. ”CR7”, extrem de activ pe Instagram, a postat azi o fotografie, în care apare doar el, cu un comentariu pe măsură.

”Există doar două opțiuni: peisajul sau eu! Vă las să-l alegeți pe cel preferat!”. Mesajul portughezului, despre care s-a spus că ar putea pleca de la Juve, a iscat multe comentarii. Marcelo, cunoscut ca un tip spontan, nu a ratat ocazia de a interveni. ”Evident, priveliștea”, a scris Marcelo.


Citeste si...
Premierul Ludovic Orban infirmă planul de relaxare anunțat de Vela. Când sar putea stabili noile reguli

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.