Vezi ce comentarii a primit Cristiano Ronaldo pe o rețea socială în tump ce se află în vacanță, după un sezon extrem de încărcat, dar care nu s-a terminat așa cum și-a dorit atât el, cât și cei de la Juventus, după eliminarea torinezilor din UEFA Champions League.

Cristiano Ronaldo a plecat în vacanță, la mare, alături de jumătatea sa Georgina Rodriguez, vezi ce comentarii a primit starul pe o rețea socială iar ipostazele din vacanță fac furori pe social media.

Spre exemplu, o fotografie, postată acum două zile, absolut superbă, cu Georgina și Cristiano, a a tras peste 11 milioane de aprecieri. ”CR7”, extrem de activ pe Instagram, a postat azi o fotografie, în care apare doar el, cu un comentariu pe măsură.

”Există doar două opțiuni: peisajul sau eu! Vă las să-l alegeți pe cel preferat!”. Mesajul portughezului, despre care s-a spus că ar putea pleca de la Juve, a iscat multe comentarii. Marcelo, cunoscut ca un tip spontan, nu a ratat ocazia de a interveni. ”Evident, priveliștea”, a scris Marcelo.


Citeste si...
CNSU a întocmit lista țarilor cu risc COVID