Diferă de la o persoană la alta, însă câteva dintre ele sunt printre cele mai folosite atunci când partenerii vor să aibă parte de nopți de neuitat. Iată care sunt pozițiile sexuale preferate de bărbați.

Doggie Style

Această poziție este prima în preferințele bărbaților, principalul motiv fiind chiar satisfacerea parteneri. Bărbații susțin că șansele ca o femeie să aibă orgasm sunt mai mari în această poziție, deoarece unghiul de penetrare este mai adând și astfel zonele erogene ale femeii sunt mai bine stimulate.

Femeia deasupra

Pe locul doi în top este poziția în care femeia stă deasupra. Bărbații adoră femeile care au inițiativă, mai ales când vine vorba de dormitor. De asemenea, bărbații găsesc teribil de excitant faptul că-și pot privi în ochi partenera și o pot dezmierda în voie.

Citeste si...
Facebook a dat cărtile pe față și recunoaște că, permanent, urmarește localizarea utilizatorilor sai

Poziția misionarului
Deși la prima vedere este una dintre cele mai banale și învechite poziții, ea se numără printre cele preferate de bărbați. Printre motive se numără faptul că-și pot săruta când doresc iubita, este confortabilă și intimă.

În picioare

Este una dintre favoritele bărbaților, poate și din cauză că nu au prea des parte de ea. Este destul de incomodă pntru ambii parteneri, însă senzațiile pe care le oferă sunt greu de uitat. Bărbații susțin că deși ei trebuie să depună mai mult efort, deoarece își susțin partenerele, poziția este una extrem de pasională și oferă bărbatului tot controlul.