Răzvan Marin a semnat un contract cu Ajax Amsterdam pe o durată de cinci ani, iar clubul urmează să plătească 12,5 milioane de euro în schimbul fotbalistului de la Standard Liege.

„Ajax a ajuns la un acord cu Răzvan Marin şi Standard Liege pentru transferul românului la Amsterdam. Mijlocaşul de picior drept a semnat un contract valabil de la 1 iulie 2019, cu o durată de 5 ani, până pe 30 iunie 2024.

Ajax va plăti 12,5 milioane de euro pentru internaţionalul român”, au anunţat olandezii, pe site-ul oficial al clubului.

Pentru acest transfer Gheorghe Hagi încasează 2,5 miliaone de euro. Când l-a cedat pe Răzvan Marin în ianurie 2017 la Standard Liege Gheorghe Hagi a păstrat 20% dintr-un viitor transfer.

George Ogăraru e convins că Răzvan Marin nu va avea nicio problemă de adaptare: „Ne bucurăm foarte mult pentru Răzvan. Înseamnă foarte mult pentru clubul nostru, e un produs de care suntem mândri. Ajunge la o echipă calificată în sferturile Ligii Campionilor. Ajax are o anumită filosofie de care suntem atașați eu și Hagi. Se creează o potecă între România și Olanda. Trebuie să fim mândri de acest transfer. Ajax are o filosofie sănătoasă. Acest transfer e ceva extraordinar pentru Răzvan. Ajax te formează ca jucător, dar după această experiență de la Ajax va fi cu totul și cu totul alt jucător. Nu va avea o problemă cu integrarea. N-am niciun dubiu că Răzvan va fi titular la Ajax. De Jong și Răzvan Marin sunt jucători diferiți. Ajax caută acum jucători pentru a forma un alt mijloc, pentru că vor mai pleca fotbaliști”, a declarat fostul fundaş dreapta al lui Ajax pentru Pro X, relatează digisport.ro.

Citeste si...
Trio-ul Chefilor de la Masterchef s-a destrămat iremediabil!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.