Sexul fara preludiu se intampla de obicei atunci cand nici n-apuci bine sa intri pe usa si te trezesti cu hainele smulse, cu cravata aruncata pe lustra si pantofii pe sifonier. Si in ciuda faptului ca stim cat se vehiculeaza importanta preludiului la femei, iata ca mai sunt si exceptii care… confirma regula, poate. Despre ele vom vorbi in cele ce urmeaza. Care sunt, de obicei, situatiile care nu “cer” preludiu deloc?!

1. Dupa o noapte in oras
Ati iesit impreuna si v-ati simtit minunat. V-a placut mult sa dansati prin cluburi, sa beti cate un paharel, ba chiar doua sau trei sau cate or fi fost, sau daca cumva faci parte din clubul-barbatilor-care-nu-danseaza, inseamna ca ai stat la masa, uitandu-te fix la ea cum se unduieste pe diverse ritmuri. Oricum ar fi fost, cert e ca totul a fost teribil de sexy si excitant, asa ca, o data ajunsi in fata usii… cine mai are nevoie de preludiu, cand mai mult ca sigur ca amandoi nu va ganditi decat la sex?!

2. Sexul de bun venit
Fie ca ai fost plecat intr-o deplasare de serviciu sau a trebuit sa lipsesti cateva zile fiindca poate ti-ai insotit parintii undeva, in toata aceasta perioada cat ati fost despartiti libidoul a crescut de ambele parti, asa ca e clar ca acesta a fost preludiul. Iar la reintoarcerea ta… hainele au zburat si s-a intamplat.

3. Dupa o nunta
Femeile reactioneaza tare ciudat dupa ce participa la cate o nunta. Vei putea observa cu usurinta ca iubita ta brusc e mult mai entuziasta in pat decat de obicei. Asta, de regula, se intampla din doua motive: 1. Doreste sa sarbatoreasca din toata inima statutul ei de femeie libera, fara angajamente, fara sot si copii, sau 2. Iubita ta e genul care isi doreste neaparat sa se marite, motiv pentru ca incearca sa-ti dea de inteles chestia asta prin toate mijloacele cu putinta.

Citeste si...
Cele mai bune sfaturi pentru un preludiu de nota 10

4. Cand sunteti presati de timp
Contrar a ceea ce ati putea crede, sa fii presat de timp nu e un motiv sa nu faceti sex. Intre a renunta la preludiu si a face sex si a nu renunta la preludiu si a nu face sex, femeile prefera, cu siguranta, prima varianta. Asadar, partidele scurte, sub presiunea timpului, sunt foarte reusite si nu necesita preludiu. Doar asigurati-va ca nu devin o obisnuinta.

5. Cand faceti sex in public
Nu toata lumea e innebunita dupa sexul in public, insa daca ai o iubita exhibitionista, e clar ca asta te asteapta. Oricum, pentru o partida de sex in public nu e nevoie de preludiu. O astfel de partida se desfasoara foarte repede, cu sufletul la gura, fiindca… pur si simplu nu e timp de altceva si oricand va poate surprinde oricine. Iar situatia in sine e atat de excitanta, incat tine loc de preludiu.

Sexul fara preludiu trebuie trecut la capitolul “exceptii” si nicidecum “obisnuinta”. Asta pentru ca, in mod normal, e nevoie de saruturi, atingeri si mangaieri. Dar retine ca o partida “hard” este ceva la care orice fata viseaza din cand in cand. Nu rata ocazia!