Monica Gabor (32 de ani), fosta soţie a lui Irinel Columbeanu, s-a căsătorit cu afaceristul chinez Mr. Pink, după o relaţie de aproape un deceniu, potrivit presei mondene.

Monica Gabor şi Mr. Pink s-au căsătorit în secret, iar cel care i-a dat de gol a fost chiar Emil Gabor, tatăl vedetei. „Monica nu a putut veni în ţară, nu a putut ajunge, că sunt nişte legi la americani. Îi trebuie acte definitive şi încă nu i-au venit, că e căsătorită acum“, a declarat Emil Gabor pentru revista Ciao.

Nunta a avut loc în America, acolo unde fostul model locuieşte împreună cu miliardarul chinez, dar şi cu fiul acestuia. Monica Gabor s-a născut pe 8 ianuarie 1988 la Bacău şi este fotomodel. În 2006 s-a căsătorit cu omul de afaceri Irinel Columbeanu, de care a divorţat în 2011. Cei doi au împreună o fetiţă, Irina Columbeanu, în vârstă de 13 ani.

Citeste si...
Monica Gabor transmite pe Facebook gânduri care nu sunt ale ei

După despărţirea de afaceristul de la Izvorani, modelul şi-a refăcut viaţa alături de miliardarul chinez Mr. Pink, pe numele din buletin Poe Qui Ying Wangsuo şi s-a stabilit în SUA.