Inna va cânta la Las Vegas, în Ajunul Crăciunului. Artista va fi pe drumuri în preajma marii sărbători, dar, după concert, va zbura direct spre România, acolo unde prietenii și familia o așteaptă să petreacă împreună.

Pentru Inna a devenit deja o obișnuință să-și petreacă sărbătorile prin avioane.

În Ajun, când alte fete de vârsta sa îl așteaptă, liniștite, pe Moșul, sau savurează preparatele mamei sau ale bunicii, Inna va cânta tocmai în America, la Los Angeles, și se va întoarce în țară chiar pe data de 25 decembrie, de Crăciun.

”După concertul din Las Vegas, vin în țară. Ajung chiar pe 25 să petrec cu prietenii mei și familia”, a mărturisit artista pentru Libertatea.cand va ajunge acasă, o vor aștepta însă dsarmalele, cozonacii și plcăinta făcută de mama sa. ”Mama gătește. Îmi place să mănânc. Unii au gustat din plăcinta mamei, știu cum este”, a adăugat bruneta.

Ce-și dorește sub brad

Citeste si...  Inna își donează poșeta de 700 $

Inna are o dorință specială în ceea ce privește cadoul de la Moș Crăciun. Nu vrea vreun inel scump, nici altceva de valoare, ci doar ceva… simbolic.

”Sub brad îmi doresc să găsesc albumul cu un top de locul 1. Știu că-i devreme, că abia l-am lansat, dar asta e dorința mea ce mai mare”, a mai spus aceasta.

De ani buni, Inna este artista autohtonă cu cele mai multe spectacole peste hotare. Vedeta și-a făcut deja un nume în afara granițelor și este iubită cam peste tot, dar mai ales în America de Sud. Grație concertelor pe care le are, ea petrece mult mai mult timp afară decât în țara sa natală.