Simona Halep a fost eliminată de la Beijing de Alexandrova, în două seturi, scor 6-2, 6-3, și a decis să ia o pauză. Sportiva noastră nu a fost în deplinătatea forțelor, din punct de vedere fizic, și a recunoscut că accidentarea de la Wuhan îi face probleme.

Halep s-a accidentat la spate, la turneul de la Wuhan, de unde a fost nevoită să abandoneze și va veni în România pentru a face un RMN.

”A fost greu azi. Nu m-am recuperat foarte bine după primul meci, deci a fost foarte greu pentru mine să joc și ea a evoluat foarte bine. Accidentarea de la Wuhan se agravează.

Trebuie să merg acasă pentru a face un RMN. Trebuie să iau o pauză și să urmez un tratament”, a spus Simona după meci, conform site-ului WTA.

În aceste condiții, prezența Simonei la turneul de la Moscova, care va fi transmis în direct de Digi Sport, în perioada 14-20 octombrie, este pusă în pericol.

Citeste si...
Ultrașii au confiscat protestul frumos al celor 150.000 de oameni. Răspunsul forțelor de ordine a fos pe măsură

Simona Halep s-a accidentat la Wuhan
Simona , 28 de ani, a abandonat în optimile turneului de la Wuhan! Simona n-a mai putut continua din cauza unor dureri lombare, astfel că a decis să pună stop în primul set al meciului cu Elena Rybakina, la scorul de 4-5, 30-30, deși începuse foarte bine turneul din China.

La câteva minute după ieşirea de pe teren, în meciul cu Rybakina, Simona a precizat că este o accidentare în aceeaşi zonă ca şi cea care a scos-o din circuit tot finalul anului trecut, doar că durerea pe care a simţit-o a fost oarecum diferită.

”Este o accidentare la spate. Cred că sunt mai mulţi muşchi afectaţi, dar încă nu ştiu sigur pentru că nu am făcut un control amănunţit. La 4-4, 0-30 la un backhand am simţit o durere ascuţită”, a declarat Simona Halep pentru WTA, la acea vreme.

28 de ani are Simona Halep

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.