Elena Udrea face furori de fiecare dată când ajunge la malul mării. De data asta, însă, s-a întrecut pe sine! A întors toate privirile cu noul ei costum de baie, care mai mult lăsa să se vadă, decât acoperea. Iar bărbaţii s-au uitat în voie, mai ales că fosta politiciană nu era împreună cu iubitul ei, ci cu mama, care n-a scăpat-o din ochi, scrie click.ro.
I-a plăcut mereu să iasă în evidenţă şi să atragă privirile fie că s-a aflat în Parlament, la vreo petrecere sau la mare.

Elena Udrea (43 de ani) nu s-a dezminţit nici weekendul trecut, când, aflată la plajă în Mamaia, a „captat” din nou obiectivele aparatelor de fotografiat.

Piesa de rezistenţă a fost, de departe, costumul de baie „franjurat”, care de abia dacă îi acoperea jumătate din sâni, lăsând imaginaţia bărbaţilor să zboare aiurea.

Slipul decoltat, atât în faţă, cât şi în spate, a fost un alt „atu” al costumului, la fel ca franjurile care întregeau imaginea de „fată rea” a Elenei Udrea.

Conştientă că ochii sunt aţintiţi asupra ei, blonda nu prididea să-şi aranjeze costumul de baie, cu mişcări lascive şi provocatoare, în timp ce se întreţinea cu mama ei şi cu alţi doi cunoscuţi aflaţi pe şezlonguri.

Binedispusă, Udrea a râs mult, iar, din când în când, se retrăgea pentru a vorbi la telefon, probabil cu logodnicul Adrian Alexandrov (32 de ani), care nu i-a fost alături.

În „târg” se vorbeşte că cei doi îşi doresc mult să devină părinţi şi că blonda a început, deja, un tratament specific pentru fertilizarea in vitro – FIV (n.r. crearea embrionului în afara corpului uman).

Se zvoneşte că a fost şi pe la Viena, la o clinică specializată în FIV, în speranţa că va reuşi să devină mamă. Să fie asta, oare, cauza faptului că formele blondei s-au mai împlinit în ultima vreme şi nu mai are talia de viespe ca odinioară?

„Îşi doresc foarte mult să devină părinţi, iar ea face eforturi pentru a-şi îndeplini visul cât mai curând. Tocmai de aceea merg deja la un medic cu specializare în fertilizare in vitro”, ne-a declarat o persoană din anturajul celor doi.