Elena Udrea face furori de fiecare dată când ajunge la malul mării. De data asta, însă, s-a întrecut pe sine! A întors toate privirile cu noul ei costum de baie, care mai mult lăsa să se vadă, decât acoperea. Iar bărbaţii s-au uitat în voie, mai ales că fosta politiciană nu era împreună cu iubitul ei, ci cu mama, care n-a scăpat-o din ochi, scrie click.ro.
I-a plăcut mereu să iasă în evidenţă şi să atragă privirile fie că s-a aflat în Parlament, la vreo petrecere sau la mare.

Elena Udrea (43 de ani) nu s-a dezminţit nici weekendul trecut, când, aflată la plajă în Mamaia, a „captat” din nou obiectivele aparatelor de fotografiat.

Piesa de rezistenţă a fost, de departe, costumul de baie „franjurat”, care de abia dacă îi acoperea jumătate din sâni, lăsând imaginaţia bărbaţilor să zboare aiurea.

Slipul decoltat, atât în faţă, cât şi în spate, a fost un alt „atu” al costumului, la fel ca franjurile care întregeau imaginea de „fată rea” a Elenei Udrea.

Conştientă că ochii sunt aţintiţi asupra ei, blonda nu prididea să-şi aranjeze costumul de baie, cu mişcări lascive şi provocatoare, în timp ce se întreţinea cu mama ei şi cu alţi doi cunoscuţi aflaţi pe şezlonguri.

Citeste si...
Incă un stat american a decis: Vânzarea de marijuană în scop recreativ a devenit legală

Binedispusă, Udrea a râs mult, iar, din când în când, se retrăgea pentru a vorbi la telefon, probabil cu logodnicul Adrian Alexandrov (32 de ani), care nu i-a fost alături.

În „târg” se vorbeşte că cei doi îşi doresc mult să devină părinţi şi că blonda a început, deja, un tratament specific pentru fertilizarea in vitro – FIV (n.r. crearea embrionului în afara corpului uman).

Se zvoneşte că a fost şi pe la Viena, la o clinică specializată în FIV, în speranţa că va reuşi să devină mamă. Să fie asta, oare, cauza faptului că formele blondei s-au mai împlinit în ultima vreme şi nu mai are talia de viespe ca odinioară?

„Îşi doresc foarte mult să devină părinţi, iar ea face eforturi pentru a-şi îndeplini visul cât mai curând. Tocmai de aceea merg deja la un medic cu specializare în fertilizare in vitro”, ne-a declarat o persoană din anturajul celor doi.