Invitat sâmbătă dimineața la un canal de Sport Matinal, emisiune moderată de Viorel Grigoroiu, Dumitru Dragomir a dezvăluit că ține legătura cu George Copos.

Fostul patron al echipei Rapid a ieșit din fotbal și continuă să pună fundațiile unor noi afaceri. În tot acest timp, mulți dintre foștii jucători ai echipei din Giulești vorbesc în termeni laudativi despre ce a făcut omul de afaceri la Rapid, într-o perioadă în care mulți dintre fotbaliștii valoroși din Liga 1 ajungeau să semneze cu gruparea care impresiona și prin baza modernă Pro Rapid.

Dumitru Dragomir: „George Copos face bani! Bani mulți!”
Întrebat de moderatorul Viorel Grigoroiu ce mai face George Copos, Dumitru Dragomir a oferit un răspuns în stilul său caracteristic.

„Face bani! Și bani mulți! A făcut un bloc de birouri lângă Casa Scânteii, e de felicitat! Cât e el de-al dracului!

Liniștit nu e, nimeni nu e liniștit! Cine îmi spune mie că e liniștit e tâmpit, e gata să se ducă!

Trebuie să fii în permanență în vână, să te preocupe ceva. Eu noaptea mă gândesc dacă să pun gresie sau faianță acolo! (n.r.: la ansamblurile rezidențiale pe care le construiește Dragomir). Să treacă viața pe lângă tine? Nu te plictisești!?”, a spus Dumitru Dragomir, sâmbătă dimineața, la o televiziune.

George Copos (67 de ani) a ieşit definitiv din lumea fotbalului în urmă cu 8 ani, după ce a condus clubul Rapid mai bine de 20 de ani, între 1992 şi 2013.
George Copos, investiţie de 25 de milioane de euro
Omul de afaceri a anunţat acum că va face o investiţie uriaşă, în ciuda situaţiei dificile cauzată de pandemia de coronavirus. Fostul număr 1 din Giuleşti va investi 25 de milioane de euro în modernizarea „Athenee Palace”, unul dintre cele mai importante hoteluri din Bucureşti, aflat în vecinătatea Ateneului Român.

„Într-o perioadă în care suntem afectați sever de pandemie, am ales să privim înainte și să ne concentrăm pe viitor. Obiectivul nostru este ca Athenee Palace, acest monument-simbol al «Micului Paris», să rămână o emblemă pentru Bucureștiul generațiilor ce vin.

Lucrările precedente de renovare au avut loc după războaie și mari confruntări. Situația de acum este chiar mai provocatoare, pentru că războiul cu pandemia a determinat prima închidere din istoria hotelului, în perioada stării de urgență din 2020”, a declarat George Copos presei.

Citeste si...
Dumitru Dragomir, din nou la Ligă!