La un control de rutină, medicii i-au descoperit lui Diego Maradona probleme la stomac, inclusiv hemoragii digestive. Mirror scrie că Maradona va fi supus unei endoscopii la o clinică din Olivos, oraș din provincia Buenos Aires, iar șansele ca fostul mare fotbalist să ajungă la cuțit sunt foarte mari.

Din păcate, aceastea nu sunt singurele probleme de sănătate pe care le are Diego Armando Maradona. El Pibe D’Oro va trebui să se opereze și la ambii genunchi. Anunțul a fost făcut de un medic care l-a tratat de-a lungul timpului pe argentinian, German Ochoa. Totul după ce au apărut niște imagini în care Maradona abia se putea deplasa, în timpul unui meci, informează Digisport.

Citeste si...  Vezi de ce a facut PSD apel de urgentă la Comisia Europeana

În timpul carierei sale, Maradona a avut accidentări la ambii genunchi, însă cea mai gravă a suferit-o pe vremea când juca la Barcelona. Pe 23 septembrie 1983, la un meci cu Athletic Bilbao, Diego Maradona a fost atacat din spate de Andoni Goicoechea, care a fost numit apoi „măcelarul din Bilbao”. Fundaşul l-a lovit dur sub genunchiul stâng, iar Maradona a ieşit pe targă şi a lipsit 4 luni.