Că Brad Pitt se întoarce la prima lui nevastă, au apărut zvonuri încă de la divorţul de Angelina Jolie. Acum însă după ce celebrul actor a petrecut cu Aniston la petrecerea ei de 51 de ani. Şi i-a luat şi un cadou scump, aşa că jurnaliştii americani au reluat speculaţiile.

Ba chiar l-au întrebat direct pe Brad dacă s-a împăcat cu fosta soţie. Daily Mail scrie că superstarul hollywoodian a bufnit în râs şi a exclamat: „Oh, Doamne, Dumnezeule!”.

Brad Pitt şi Jennifer Aniston au fost căsătoriţi timp de 5 ani, dar au divorţat în 2005. Şi-au spus adio pentru că „nu era ceea ce trebuia”, a spus după un timp actorul, care a rămas însă în relaţii extrem de apropiate cu fosta.

Adevăratul motiv al rupturii

Motivul care ar fi condus la o răceală în cuplu ar fi fost faptul că Aniston ar fi avut probleme în a rămâne însărcinată. De acolo, ar fi început discuţiile şi disensiunile, şi nu faptul că Brad ar fi înşelat-o cu Angelina.

Citeste si...  Brad Pitt se IUBEȘTE cu o altă actriță faimoasă!

De altfel, se spunea chiar că de fapt, Angelina ar fi fost cea care a fost veşnic geloasă pe Jennifer şi nu invers. Chiar dacă ulterior, s-a căsătorit cu Brad Pitt şi au avut şi copii.

Brad şi Angelina au format cel mai tare cuplu din Cetatea Filmului până când s-a rupt şi între ei lanţul de iubire. Cauzele? Frumoasa actriţă a povestit că Brad ar fi avut mari probleme cu alcoolul şi de aceea a şi cerut custodia copiilor lor, la divorţ.

După despărţirea de soţia cu numărul 2, Pitt a avut nevoie de consiliere psihologică.