Featured, Showbiz

BOMBĂ! Brad Pitt se împacă cu Jennifer Aniston

Că Brad Pitt se întoarce la prima lui nevastă, au apărut zvonuri încă de la divorţul de Angelina Jolie. Acum însă după ce celebrul actor a petrecut cu Aniston la petrecerea ei de 51 de ani. Şi i-a luat şi un cadou scump, aşa că jurnaliştii americani au reluat speculaţiile.

Ba chiar l-au întrebat direct pe Brad dacă s-a împăcat cu fosta soţie. Daily Mail scrie că superstarul hollywoodian a bufnit în râs şi a exclamat: „Oh, Doamne, Dumnezeule!”.

Brad Pitt şi Jennifer Aniston au fost căsătoriţi timp de 5 ani, dar au divorţat în 2005. Şi-au spus adio pentru că „nu era ceea ce trebuia”, a spus după un timp actorul, care a rămas însă în relaţii extrem de apropiate cu fosta.

Adevăratul motiv al rupturii

Motivul care ar fi condus la o răceală în cuplu ar fi fost faptul că Aniston ar fi avut probleme în a rămâne însărcinată. De acolo, ar fi început discuţiile şi disensiunile, şi nu faptul că Brad ar fi înşelat-o cu Angelina.

De altfel, se spunea chiar că de fapt, Angelina ar fi fost cea care a fost veşnic geloasă pe Jennifer şi nu invers. Chiar dacă ulterior, s-a căsătorit cu Brad Pitt şi au avut şi copii.

Brad şi Angelina au format cel mai tare cuplu din Cetatea Filmului până când s-a rupt şi între ei lanţul de iubire. Cauzele? Frumoasa actriţă a povestit că Brad ar fi avut mari probleme cu alcoolul şi de aceea a şi cerut custodia copiilor lor, la divorţ.

După despărţirea de soţia cu numărul 2, Pitt a avut nevoie de consiliere psihologică.