Vremea
Actualitate

Vremea, 24 octombrie. Meteorologii anunță temperaturi anormale

Vremea este deosebit de caldă pentru final de octombrie. Temperaturile se anunță a fi deosebit de ridicate pentru această perioadă din an. Care este prognoza meteo pentru astăzi, 24 octombrie?

Vremea, 24 Octombrie: Temperaturi de până la 27 de grade în anumite regiuni

Vremea este extrem de frumoasă pentru sfârșit de octombrie. Astăzi, 24 octombrie, temperaturile se mențin la valori ridicate. Se anunță chiar și 27 de grade în anumite zone din România.

Astfel, ziua de marți vine cu maxime de 19 grade în nord-vest. Temperaturi mai ridicate de 26-27 de grade vom avea în sudul și în sud-vestul României. Cu toate acestea, vor apărea norii în vest, în nord și în zona centrala. La noapte se vor face simțite și ploile.

Vreme însorită se anunță în Dobrogea și cu Bărăganul. Aici va fi o zi cu mult soare. Va fi mai cald decât normalul perioadei în perioadei. ANM vine cu informații importante și anunță temperaturile de până la 27 de grade. Vântul își va face simțită prezența în mod special pe litoral.

Prognoza meteo pentru Moldova sudică și nordul Munteniei este și ea îmbucurătoare. Va fi vreme frumoasă și temperaturi ridicate pentru sfârșit de octombrie. Conform datelor venite de la meteorologi, aici se vor înregistra 24-25 de grade.

ANM a indicat zonele din România unde va ploua

Valori termice mai ridicate decât în mod normal vor fi în jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina. Termometrele vor indica maxime de 23 de grade. Va fi, însă, un pic înnorat, iar la noapte va ploua.

Vreme instabilă va fi în nordul Transilvaniei și în Maramureș. Vor fi nori, dar și soare. Marți, 24 octombrie, aici se vor înregistra maxime de 22 de grade. O dată cu lăsarea nopții vor fi șanse de ploaie. Conform prognozei meteo, noaptea o să plouă aproape peste tot.

blank

Vreme deosebit de frumoasă în Transilvania

Va ploua și în vestul României. Chiar și așa, se anunță vreme bună. Se va face simțit, însă, un vânt destul de insistent. Maximele vor fi mai mari decât ziua precedentă. Vor fi 26 spre 27 de grade în această zonă.

În Transilvania va fi mai cald decât ziua de ieri. Temperaturile maxime vor fi de 24 de grade. Adică mai mari chiar și cu 3 grade față de ziua trecută. Însă, și aici vor apărea norii și e posibil să plouă.

Pentru zona Olteniei, meteorologii au vești bune. Se vor înregistra temperaturi de 24-25 de grade. La noapte o să plouă puțin. Nu va fi cazul de ploaie în sudul țării. Aici va fi soare, iar în Lunca Dunării se vor înregistra 27 de grade.

Vremea în București

În București se preconizează vreme frumoasă și caldă. Cerul va fi senin de dimineața și câțiva nori mai târziu. Temperaturile vor atinge 26 de grade Celsius. Noaptea vine cu 13 grade în zona centrală și în jur de 9 grade la marginea orașului.

În schimb, la munte apar norii. La noaptea ploile se extind treptat în masivele din vestul și nordul țării. Chiar și așa vremea va fi frumoasă.

blank