Energia de care are nevoie corpul pentru a gandi, a lucra si a avea pofa de viata provine din calorii. Vitaminele si mineralele luate sub forma de pilule nu ofera calorii, insa va pot oferi tot ceea ce aveti nevoie pentru a avea un corp si o minte santoasa. Caloriile provin din alimentele pe care le consumam, iar aceste multivitamine si minerale de pe go-vita.ro va pot ajuta sa va mentineti energici, plini de viata si sanatosi.

De asemenea, un complex multivitamine si minerale va pot ajuta sa abordati o dieta sanatoasa, iar o dieta atent aleasa va poate ajuta sa faceti fata mai bine stresului vietii de zi cu zi. Aceste suplimente minerale si vitamine va vor oferi anumite substante nutritive care va lipsesc doar daca mancati bine si va hidratati corespunzator. Daca va simtiti stresati, este important sa aflati ce este cauza si sa primiti ajutor de la un profesionist din domeniul sanatatii, daca aveti nevoie de el.

Ce categorii de persoane ar trebui sa inceapa o dieta cu un complex de multivitamine si minerale de pe go-vita.ro?

  1. Femeile in varsta fertila care intentioneaza sa ramana insarcinate trebuie sa ia un supliment care contine cel putin 400 µg (0,4 mg) de acid folic. Aceasta este utilizata pentru a preveni afectiunile tubului neural, cum ar fi spina bifida, care pot aparea la inceputul sarcinii si adesea inainte ca o femeie sa-si dea seama ca este insarcinata. Femeile insarcinate au nevoie de acid folic si suplimente de fier care pot fi obtinute din alimente sau din multivitamine si minerale.
  2. Barbatii si femeile de peste 50 de ani ar trebui sa ia in considerare administrarea suplimentelor de vitamina D si vitamina B12. In plus, adultii in varsta de peste 50 de ani nu pot fi in masura sa absoarba pe deplin vitamina B12 prezenta in mod natural in produsele alimentare si, prin urmare, ar trebui sa ia un supliment cu multivitamine.
  3. Persoanele care nu beau lapte sau care beau mai putin de 2 cani (500 ml) de lapte sau bautura de soia imbogatita in fiecare zi pot avea nevoie de un supliment de vitamina D si / sau calciu, asadar, acest complex de multivitamine si minerale de pe go-vita.ro este ideal pentru ei.
  4. Vegetarieni si vegani. O dieta vegetariana sau vegana bine planificata acopera majoritatea necesitatilor de nutrienti. Veganii au nevoie de o sursa de vitamina B12 sub forma de supliment sau de alimente imbogatite cu vitamina B12. De asemenea, pot beneficia de suplimente de calciu si vitamina D.
  5. Persoanele care au probleme medicale. Unele probleme precum anemia sau osteoporoza pot necesita un aport crescut de anumiti nutrienti. De asemenea, daca ati suferit o interventie chirurgicala sau o infectie, poate fi necesar sa consumati substante nutritive suplimentare sau un supliment  sub forma de multivitamine si minerale, pana cand va simtiti bine.
  6. Persoanele cu diete cu restrictii severe, cum ar fi cele cu apetit slab, o dieta foarte scazuta in calorii sau alergiile alimentare pot avea nevoie de un supliment alimentar bazat pe un complex de vitamine si minerale de pe go-vita.ro.
  7. Fumatorii. Fumatul creste nevoia de vitamina C. Oamenii care fumeaza ar trebui sa ia un supliment de vitamina C si mananca alimente bogate in vitamina C, care se poate gasi tot in cadrul magazinului online go-vita.ro!

Asadar, la Go Vita gasesti tot ceea ce ai nevoie pentru o viata sanatoasa, indiferent care ar fi nevoile tale! Alege suplimente alimentare marca Go Vita si bucura-te de viata!