Promo

Căutați rame de ochelari calitative și eficiente? Apelați la EXPERTOPTIC

Sănătatea ochilor este deosebit de importantă, mai ales pentru persoanele care lucrează la calculator, dar nu numai. Pot interveni oricând simptome de vedere dublă sau încețoșare a ochilor, dar și senzația neplăcută a unei vederi neclare. Pentru a evita ca aceste simptome să se accentueze, o consultație este mai mult decât indicată.

La locațiile EXPERTOPTIC deschise în 6 puncte din țară se pot efectua consultații optometrice gratuite, oferite de echipa de specialiști de aici. Mai apoi dumneavoastră puteți alege și ramele de ochelari adecvate. Oferim detalii în articolul de mai jos.

Rame de ochelari potrivite fizionomiei, dar și personalității

 

Nu de puține ori persoanele care poartă ochelari pentru corecție știu să îi aleagă conform fizionomiei. Fie sunt prea mari, prea mici sau nu avantajează forma feței, aceștia pun în dificultate posesorul lor. Dacă dumneavoastră optați pentru alegerea adecvată, puteți găsi suport în alegerea ramelor la locațiile EXPERTOPTIC. Este reconfortant să știți că, atunci când cauti rame ochelari calitative și accesibile, le puteți găsi într-un loc anume.

Așadar, odată consultația gratuită realizată de către specialistul de la EXPERTOPTIC, dumneavoastră veți beneficia de sprijinul echipei pentru alegerea ramelor de ochelari adecvate.

Astfel, în funcție de forma feței, puteți proba diverse forme de rame, de la cele rotunde, până la cele pătrate sau alungite. În fața oglinzii veți putea remarca cu care din acestea vă simțiți confortabil și ce culoare vi se potrivește pentru activitățile de zi cu zi. Nu în ultimul rând, veți ține cont și de personalitatea dumneavoastră.

Tipuri de rame disponibile în locațiile EXPERTOPTIC

 

În toate cele șase locații EXPERTOPTIC o echipă bine pregătită, cu disponibilitatea unei game variate de produse de calitate, așteaptă vizita dumneavoastră. Astfel, la Suceava, Botoșani (2), Rădăuți, Fălticeni și Roman, puteți găsi rame de ochelari cu semnătura unor branduri cunoscute cum ar fi Police, Vogue, Ray-Ban sau Guess. În felul acesta, cu ramele importate direct de la producător, calitatea ochelarilor aleși vă este garantată.

Citește și  De ce merită să apelezi la un birou de traduceri care îți permite să faci totul într-un singur

Mai apoi, tot aici veți găsi o varietate bogată de lentile pentru ochelari, potrivită pentru afecțiunile ochilor dumneavoastră. Anume, se pot achiziționa lentile fotocromatice, subțiate, progresive, bifocale, de soare cu dioptrie sau potrivite pentru conducătorii auto. De asemenea, dacă folosiți des calculatorul veți avea nevoie și de ochelari cu filtru specific, de protecție împotriva luminii albastre ale ecranelor.

Dacă practicați diverse sporturi, puteți cumpăra de aici rame de ochelari speciale pentru ski, înot, ciclism sau jogging.

Lentile de contact pentru persoanele active

Dacă doriți mai mult confort și aveți o viață activă puteți opta în locul ochelarilor clasice pentru lentile de contact, cu dioptrii sau fără. Acestea se pot purta de-a lungul zilei sau sunt adecvate și pentru port extins. De asemenea, accesoriile de tip lichid de curățare sau caserole vă stau la îndemână alături de lentile.

În cazul în care aveți nevoie de mici reparații la ramele de ochelari, puteți apela la locațiile EXPERTOPTIC pentru remedierea lor într-un timp cât mai scurt cu putință. Nu vă recomandăm să încredințați ochelarii persoanelor neautorizate. Echipa din locațiile EXPERTOPTIC este aici să vă ajute cu aceasta.

Pentru stabilirea unor consultații gratuite folosiți formularul de comandă de pe pagina oficială expertoptic.ro.

Contact:

Suceava – 0740 952 952

Botoșani Calea Națională – 0744 754 754

Botoșani Carrefour – 0755 538 538

Rădăuți – 0747 750 750

Fălticeni – 0751 341 341

Roman – 0755 589 589

blank