Social, Stiri

Uite ce bodyguard fioros are „eleva volată” de la Jean Monnet?!

Paznicul ei n-o scapă din ochi niciodată!

  eleva 4

Oana Racovita, eleva care si-a acuzat profesorul ca a violat-o, s-a transformat intr-o domnisoara extrem de atragatoare, iar ca sa nu aiba probleme cand iese pe strada ea si-a luat o garda de corp pe masura!

eleva Monet 7

Cazul din 2012, cand Oana l-a acuzat pe profesorul de sport Dan Octavian Visan de viol, a facut imediat inconjurul tarii. La vremea respectiva anchetatorii au stabilit ca nu a fost vorba de viol, iar in final judecatorii l-au condamnat pe profesor pentru ca a facut sex cu o minora. Acum tanara de 20 de ani este studenta la Facultatea de Medicina Dentara.

eleva Monet 6

Oana Racovita este in permanenta pazita… de cel mai de încredere paznic. Frumoasa studenta iese chiar si la terasa, cand se vede cu amicele ei, insotita de un superb exemplar din rasa doberman. Cand Oana nu este acasa, patrupedul il pazeste pe tatal ei

eleva onet 8

Astfel ca eventualii pretendenti sunt usor descurajati de “zambetul” patrupedului, care a fost creat special pentru paza si protectie. Doberman-ul este un caine de paza originar din Germania. Aparitia acestei rase este strans legata de activitatea germanului Louis Dobermann care și-a propus, la sfarsitul anilor 1800, sa creeze cainele de paza perfect.

eleva caine6

Chiar daca patrupedul este extrem de rau, prin prisma rasei, Oana a reusit sa il imblanzeasca. Atunci cand Oana pleaca, paznicul de nadejde al familiei este alaturi de tatal tinerei. Barbatul nu poate scapa nici la birou de “atentie” patrupedului.

eleva 1

De altfel, protectorul familiei este rasfatat de Oana la maximum.

eleva caine

 

blank