Trei oamen
Actualitate

Trei oameni au murit într-un accident rutier în județul Constanța

Trei oameni au murit și un altul a suferit răni grave în urma unui accident rutier care a avut loc astăzi, în județul Constanța. Potrivit poliției Constanța, tragedia s-a produs pe drumul care leagă localitățile Topraisar şi Mereni, și au fost implicate două autoturisme.

Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa a anunțat că persoana rănită grav a suferit un traumatism abdominal şi se presupune că are hemoragie internă, relatează Agerpres.

„La accidentul din apropierea localităţii Mereni au fost găsite patru victime. Trei oameni, în stop cardio-respirator, cărora li s-a efectuat protocol de resuscitare dar, din păcate, în final au fost declaraţi decedaţi, şi a patra victimă, cu un traumatism abdominal, suspectă de hemoragie internă, transportată în stare critică la spitalul judeţean de către un echipaj SAJ”, a declarat purtătoarea de cuvânt a SAJ, medicul Claudia Tatarici.

Conform acesteia, la locul producerii accidentului rutier au fost mobilizate trei ambulanţe, precum şi elicopterul SMURD.