Produsele de patiserie pe care maeștrii cofetari le prepară sunt iubite de copii și de adulți în egală măsură. Nu există zi aniversară sau eveniment festiv fără bomboane, prăjituri și torturi. Acestea au un rol foarte important pentru succesul oricărei petreceri.

Și chiar dacă în această perioadă extrem de grea pentru noi toți, evenimentele festive nu se mai pot organiza ca altădată, produsele de patiserie nu pot lipsi din viața noastră.

Dacă ai o cofetărie și îți faci griji în privința viitorului său, te sfătuim să nu-ți faci. Oferă clienților posibilitatea de a face comandă la domiciliu de produsele de patiserie preferate.

Tot ceea ce trebuie să faci pentru ca afacerea ta să aibă parte de un viitor frumos chiar și în aceste vremuri grele, este să prepari dulciuri la fel de gustoase ca și până acum și să achiziționezi ambalaje alimentare perfecte pentru produsele de patiserie pe care le comercializezi.

Alegerea unor ambalaje de calitate este o modalitate inteligentă de a-ți promova afacerea, deoarece produsele tale cu textură moale sau fregedă vor fi livrate în ambalaje care le vor păstra forma și calitățile fizice, ajungând la client în starea în care au plecat din laborator. Dar nu trebuie să-ți faci probleme, deoarece indiferent ce tip de deserturi produci, există ambalaje potrivite pentru afacerea ta. Acestea se găsesc pe site-ul firmei românești Eco Prod. Aceasta are o experiență vastă în producerea și distribuția de ambalaje alimentare și industriale. De îndată ce vei intra pe site-ul firmei, vei descoperi o gamă variată de ambalaje pentru cofetării.

Tipuri de ambalaje alimentare produse și distribuite de Eco Prod

Cutii din carton cu mânere sau ferestre

Cutiile de carton cu mânere sau ferestre fac parte dintre ambalajele comune necesare unei cofetării. Dacă vrei să livrezi la domiciliu torturi sau prăjituri aceste cutii nu trebuie să lipsească de pe lista cu ambalaje.

Ele sunt fabricate din materii prime obținute 100% din fibre virgine. Sunt 100% sigure pentru contactul cu alimentele. Calitatea cartonului este ireproșabilă, acesta fiind foarte rigid. Prin urmare, nu se deformează. Acest lucru îi va da posibilitatea clientului de a depozita la rece cutia fără ca umezeala să fie absorbită de către carton.

Totodată, vei avea siguranța că produsele livrate clientului vor ajunge la destinație în cele mai bune condiții.

Tăvi și platouri pentru prăjituri și fursecuri

Prăjiturile și fursecurile fac parte dintre produsele de patiserie cel mai des cumpărate. Timpul extrem de scurt și de încărcat împiedică uneori gospodinele să prepare astfel de produse acasă. Așadar, ar fi bine să fii pregătit cum se cuvine pentru clienții care vor prefera să dea comandă și să primească prăjiturile favorite direct la ușă.

Tăvile și platourile pe care Eco Prod le produce sunt special gândite pentru cofetării, fiind perfecte pentru livrarea cu bine a produselor de patiserie până la ușa clienților.

Având aceleași caracteristici ca și cutiile de carton, acestea vor contribui la menținerea calității fizice și formei produsului.

Cutii de plastic cu capac compartimentate

De pe lista cu ambalaje de care vei avea nevoie pentru a mulțumi un număr cât mai mare de clienți nu pot lipsi cutiile din plastic cu capac compartimentate.

Acestea te vor ajuta să livrezi în cele mai bune condiții prăjituri precum savarine, eclere, etc.

Sunt fabricate din materii prime 100% virgine. sunt avizate alimentar, având făcute testele de migrare și sunt 100% sigure pentru contactul cu alimentele.

Materialul din care sunt fabricate este de o calitate ireproșabilă, oferind un aspect și o rezistență excepționale. Aceste cutii din OPS se pot folosi la rece și au o claritate și transparență foarte ridicate. De asemenea, se pot folosi în condiții termice variate , se pot depozita si expune, pentru o buna prezentare, in vitrinele frigorifice

Acestea sunt câteva dintre ambalajele alimentare de care ai nevoie pentru ca afacerea ta să prospere. Ele sunt permanent pe stoc sau se pot introduce în fabricație imediat ce le comanzi. Eco Prod este mereu alături de tine, punându-ți la dispoziție chiar și un aparat de sigilat caserole, care contribuie la sigilarea etanșă a caserolelor, astfel produsele din interiorul lor menținându-se proaspete.

Încheie o colaborare cu această firmă și vei înțelege imediat că ai luat cea mai bună decizie pentru viitorul afacerii tale.