Cultura

Maia Morgestern – Cum sa reinvii cand ajungi cenusa

Maia Morgestern a vorbit intr-un interviu despre cum poti sa te ridici cand pici si ajungi cenusa

 

FESTIVALUL DRAMATURGIEI ROMANESTI - TIMISOARAActrita Maia Morgestern vorbeste foarte rar despre viata personala, dar cand o face, vorbeste de parca ar citi dintr-o carte de nuvele. Maia Morgestern reuseste sa insufle intelepciune in fiecare cuvant pe care il spune, asa a facut si in ultimul interviu acordat unui blog, unde a vorbit despre viata in general si despre neajunsurile ei.

 

Maia Morgestern a spus ca in viata intotdeauna cazi dar este foarte important cum te ridici si daca reusesti sa te ridici.

 

„Spun despre talent ca poate fi compus si din putere interioara. Poate ca cel mai bine a spus-o Cehov pana acum cel putin, rezonez cu cuvintele Ninei Zerecinaia, scrise de Cehov in Pescarusul, sa stii sa-ti pastrezi, sa stii sa-ti porti crucea fara sa-ti pierzi si sa-ti pastrezi credinta. Asa cum o spune ea, in contextul in care o spune, atunci cand lucrurile par pierdute, cand trebuie sa ai curajul sa incerci sa te reinventezi, cand esti cenusa si cand cenusa-i totul in jurul tau, cel putin sa existe dorinta de a renaste.”, a spus Maia Morgestern.

blank