Showbiz, Stiri

Inna, îndrăgostită iremediabil de Mexic

Cântăreaţa intenţionează să îşi ia casă în această ţară exotică

 Inna casa Mexic

Elena Alexandra Apostoleanu (27 de ani), alias Inna, a avut, în urmă cu câţiva ani, perioada ei de glorie şi în România, însă după concertul ratat la Braşov, de anul trecut, când a falsat grav, cota ei a scăzut brusc, fiind huiduită la scenă deschisă. Cu toate acestea, fanii din Mexic continuă să-şi smulgă părul din cap când vedeta urcă pe scenă.

Pe Inna nu o mai vedem pe nici un afiş din ţară căci, pentru o simplă apariţie pe scenă, de 45 de minute, ea percepe suma de 5.000 de euro, astfel că organizatorii de spectacole o cam ocolesc. Dar asta nu înseamnă că Inna a sărăcit, dimpotrivă, continuă să doarmă pe un sac de bani, fiind mare divă în Mexic, unde, de curând, a încheiat turneul “Party Never Ends”, fiind cel de-al patrulea susţinut în această ţară, unde este tratată regeşte.

Artista a bifat concerte în Mexico City, Leon, Chihuahua, Ciudad Juarez şi Acapulco. Pe lângă numeroasele spectacole, unde fanii s-au înghesuit să cumpere bilete, Inna a participat şi la emisiuni TV şi de radio, ba chiar a susţinut o sesiune de autografe pentru 1.500 de fani. Interpreta a purtat pe toată perioada şederii în această ţară numai ţinute care au avut ca inspiraţie cultura pictoriţei mexicane Frida Kahlo. Solista şi-a manifestat dragostea pentru fanii de aici. “Ştiţi de ce m-am întors în Mexic? Nu pentru că îl iubesc, ci pentru că-l ador. Mulţumesc Mexic! Te iubesc! Se spune că nu există loc mai frumos!”, a zis ea, într-o spaniolă perfectă. Mai mult de atât, pentru că iubeşte aceste locuri unde banii curg gârlă din concerte, diva le-a declarat prietenilor că în curând îşi va cumpăra o locuinţă în Mexic, această ţară devenind pentru solista noastră o a doua sa casă.