Promo

Esti in cautarea unei noi cariere? Euromaster Business Services are pozitii noi disponibile din care sa alegi

Daca nu stiai, aceasta perioada poate fi un moment mai mult decat prielnic pentru a-ti cauta un nou job si a incepe constructia noii tale cariere. Euromaster Business Services, cunoscand cele mai importante aspecte ale industriei serviciilor partajate si pietei locurilor de munca, iti pune la dispozitie pozitii in cadrul departamentelor sale.

De ce este acum un moment prielnic?

Datorita avantajelor de care se bucura angajatul unei companii. Te poti bucura de flexibilitatea programului, work from home, oportunitati multiple de crestere prin training, work shadowing, mentoring, precum si de un mediu de lucru modern, conform celor mai inalte standarde.

Pandemia si dezvoltarea unei cariere. Euromaster Business Services explica ce s-a schimbat!

In luna iunie a anului 2020 s-a inregistrat o rata a somajului de aproximativ 7.3% la nivel european, conform Eurostat. Comparativ, luna iunie a acestui an a prezentat o rata a somajului de doar 7.1%. Pe de alta parte, rata de somaj in randul tinerilor este mult mai ingrijoratoare – 17% in iunie 2021.

Desi pandemia a afectat drastic piata locurilor de munca si posibilitatea dezvoltarii unei cariere, lucrurile nu stau chiar atat de rau in 2021, in special pentru Romania. La inceputul anului 2020, rata de somaj a tarii era de doar 5.6%, iar acum este de 5.2%.

Pe scurt, se gasesc locuri de munca. Totusi, acestea vin cu noi cerinte, in special din punctul de vedere al trasaturilor de caracter pe care trebuie sa le prezinte un potential angajat. Ca rezultat, caracteristici precum adaptabilitatea si comunicarea sunt acum extrem de importante pentru a-ti asigura integrarea si avansarea in cadrul unei companii.

Cum te pregatesti pentru un proces de angajare in 2021?

Accentul nu se mai pune doar pe hard skills in 2021. In ziua de astazi, companiile au nevoie de oameni de incredere, pe care se pot baza si care se pot descurca singuri, mai ales atunci cand lucreaza remote, de acasa.

Cand vine vorba de anajari si noi cariere, Euromaster Business Services pune accentul pe o serie de soft skills care asigura imbunatatirea culturii sale organizationale si nu numai. Treaba bine facuta este acum la acelasi nivel cu abilitatile de comunicare, proactivitatea si chiar cu inteligenta sociala.

Asadar, pregatirea pentru un nou job consta si in dezvoltarea pe plan personal. Experienta de munca anterioara, desi inca extrem de importanta, nu va mai fi un factor in totalitate decisiv.

Dezvoltare profesionala si personala in cadrul unei cariere – Euromaster te ajuta!

Dupa cum bine stii, ziua de astazi este marcata de incertitudini. Un rezultat al acestora este modul in care noile cariere sunt tratate de angajator. Tot mai mult vedem angajatori de top care, in loc sa promita avansari in cariera care nu vor veni, ofera angajatilor sesiuni de training care ii pot ajuta in accesarea altor roluri in cadrul companiei.

De multe ori, angajatorul prefera rotatia joburilor in defavoarea cresterii ratei de atritie. Asadar, noua cariera de astazi te poate duce spre o alta cariera peste 2-5 ani de activitate. Important este faptul ca angajatori precum Euromaster Business Services investesc in traininguri pentru a asigura dezvoltarea per total a angajatilor sai – traininguri online live, conduse de un facilitator care interactioneaza cu grupul, sau traininguri self-paced, pe platforme online, pe care le poti accesa oricand ai 10-15 minute la dispozitie.

Cariera este marcata de schimbare – trebuie sa te adaptezi acesteia

O cariera nu trebuie sa fie liniara, nicidecum. In cadrul Euromaster Business Services, un manager va discuta cu tine despre aspiratiile tale la locul de munca si va intocmi, cu ajutorul tau, un plan personal si profesional de dezvoltare.

Chiar daca avansarea directa pe o anumita pozitie nu este posibila, superiorul tau te va indruma spre alte pozitii de care ai putea fi interesat. Cand vine vorba de cariere Euromaster Business Services, suntem de parere ca asistenta oferita angajatului in a ocupa alta pozitie in cadrul companiei este mult mai importanta decat inlocuirea acestuia.