Actualitate

Doi baieti de 12 ani prinsi facand sex oral in vestiarul scolii

Doi baieti din Maramures au fost surprinsi in timp ce faceau sex oral in vestiarul scolii

 

Doi baieti de 12 ani prinsi facand sex oral in vestiarul scoliiDoi baieti de la Scoala Generala din Maramures au fost surprinsi de colegii lor in timp ce faceau sex oral, in vestiarul scolii. Un baietel in varsta de 12 ani, ce locuieste in Copalnic Manastur, a fost supus la pervesiuni sexuale de catre un alt coleg de-al lui.

 

Intreaga situatie socanta se investigheaza de catre politia locala, dupa ce familia baiatului abuzat a facut o plangere la politie. Elevul care l-a supus pe baietel la pervesiuni sexuale a primit nota 6 la purtare si a fost mutat intr-o alta clasa din aceeasi scoala. Directiunea nu il poate exmatricula pe acuzat deoarece trebuie sa termine inclusiv clasa a X-a ca sa il poata da afara din scoala. Mama acuzatului are probleme psihice iar familia lui este cu totul dezorganizata, de aici si rezultatuil acestui incident care se pare ca tinea de ceva vreme.

 

„I-a fost scazuta nota la purtare, la 6.00, si s-a dispus mutarea lui intr-o clasa paralela. Avand in vedere ca invatamantul este obligatoriu pana in clasa a X-a nu se poate dispune exmatricularea. Se asteapta finalizarea anchetei derulate de politie in acest caz si solutia dispusa de procurori”, a spus reprezentantul ISJ Maramures.

 

 

blank