Promo

Arome potrivite cu un elf bar – alege ce ți se potrivește

O țigară electronică reprezintă varianta modernă de a fuma cu ajutorul unui lichid aromat. Piața acestor produse este diversificată și sunt disponibile arome potrivite oricărui utilizator.

Mai mult, dispozitivele electronice sunt împărțite în diverse categorii, precum: țigări electronice reîncărcabile și țigări electronice de unică folosință. Iată ce trebuie să cunoști despre elf bar arome.

Elf bar arome

Un Elf bar este cunoscut și sub denumirea de țigară electronică de unică folosință. Acest model este personalizat, astfel încât să se potrivească cu orice utilizator. Mai mult, producătorii au creat numeroase arome pentru toate gusturile. Important este să știi că, în mediul online sau în magazinele specializate există:

  • arome clasice;
  • arome de tabac;
  • arome fructate – în această categorie sunt disponibile variantele de cireșe, banane, mango, piersici, kiwi, fructe de pădure, pepene, fructul pasiunii;
  • arome mentolate;
  • arome de ciocolată;
  • arome cu conținut de nicotină sau fără.

Conținut de nicotină sau nu

Diferența dintre țigara electronică și cea clasică este aceea că un elf bar poate fi utilizat doar cu arome fără conținut de nicotină. În felul acesta, o persoană care dorește să renunțe la obiceiul de a fuma poate încerca această variantă. Pentru cei care au nevoie să renunțe treptat, există elf bar cu conținut de nicotină. Mai mult, produsul poate fi utilizat și de persoanele care vor să se bucure de plăcerea fumatului, însă nu vor să devină dependente.

Diferența dintre țigara electronică reîncărcabilă și elf bar

Dispozitivele electronice sunt disponibile în două variante, și anume: țigări reîncărcabile și de unică folosință. Modelul elf bar a fost special creat pentru persoanele care nu doresc să încarce dispozitivul sau să înlocuiască rezistențele. Odată achiziționat, aparatul poate fi folosit, deoarece este gata pregătit de utilizare. Necesar este să se inhaleze și vapeze pentru pornire.

Cum se prezintă un elf bar?

Un Elf bar este un dispozitiv electronic cu formă cilindrică. Produsul este subțire și are o lungime de aproximativ 11 cm, ceea ce îl face ușor de purtat și depozitat. Paleta culorilor este diversificată și vei fi încântat să descoperi ambalajul metalic, tocmai potrivit pentru un eveniment monden. Despre materialul din care este fabricată țigară electronică de unică folosință trebuie să știi că este un material modern, plăcut atingerii și fin. Mai mult, acesta nu permite patarea sau lăsarea de amprente pe suprafață dispozitivului.

Unde poate fi utilizat un elf bar?

Elf bar este o țigară electronică cu arome, ceea ce înseamnă că nu degajă un miros neplăcut așa cum face țigara clasică de tutun. Din acest motiv poate să nu fie deranjantă persoanelor nefumătoare. Unele cluburi, terase, restaurante, pub-uri permit utilizarea acestui model în incinta localului, însă înainte de a utiliza un astfel de dispozitiv este indicat să verifici politica locației. În felul acesta poți să previi anumite situații neplăcute.

Țigările electronice sunt produse legale?

Dacă te întrebi acest lucru, atunci este bine să știi că la nivelul UE există o lege în vigoare care permite utilizarea dispozitivelor electronice de vapat. Normele reglementate transmit că este bine ca produsele achiziționate să fie originale și de calitate. Pentru a te asigura de acest detaliu, poți verifică eticheta modelului. Marcajul CE este acel marcaj care certifică calitatea la nivel european.

Magazine specializate

Produsele de calitate sau premium pot fi găsite în magazine specializate. În situația în care ai nevoie să economisești timp, atunci poți accesa site-ul smokemania.ro. Vei fi plăcut surprins să descoperi numeroase modele de tigara electronica de vapat, atât modele reîncărcabile cât și produse de unică folosință. Mai mult, vei avea la dispoziție seturi complete, precum kit-uri sau accesorii de tipul rezistențelor.

Date de contact:

E-mail: info@smokemania.ro

Telefon: 0727.894.590