Cauti servicii Rent a Car Bucuresti direct din Otopeni? Nimic mai simplu! Poti prelua masina direct din aeroport si sa te bucuri de multiple facilitati pe care ti le pun la dispozitie cele mai mari companii din domeniu.

Exista nu mai putin de 3 pachete din care poti sa alegi: pachetul de protectie de baza, pachetul de protectie cu risc limitat si, nu in ultimul rand, pachetul de protectie cu zero risc. Cel din urma este cel mai popular si bifeaza cele mai avantajoase criterii pentru tine: poti sa inchiriezi autoturismul dorit si sa te bucuri de protectie pentru reducerea garantiei in caz de dauna. Dar nu doar atat! Afla care sunt celelalte avantaje oferite!

  1. Pachetul de protectie contine anularea gratuita a rezervarii, fara taxe si costuri aditionale

Unul dintre cele mai importante avantaje de care poti beneficia atunci cand vrei sa inchiriezi o masina este anularea gratuita a rezervarii. Uneori, din cauza unor situatii care nu se afla in controlul tau, va fi necesar sa anulezi rezervarea. La anumite companii de inchiriere auto, este un proces anevoios si costisitor. Iata, asadar, un motiv in plus pentru care sa alegi pachetul de protectie cu zero riscuri de la cele mai mari firme din domeniu. Ai acest confort, prin care nicio situatie neprevizibila nu te va gasi nepregatit. Atat de simplu!

  1. Protectia pasagerilor in caz de accident, inclus in pachetul de protectie cu ZERO risc

Nimeni nu este masura sa schimbe cursul evenimentelor neprevazute care se pot intampla, atunci cand ne aflam intr-un autovehicul, fie al nostru, fie inchiriat. Accidentele pot sa apara in cele mai neasteptate momente si – din pacate – pun in pericol sanatatea noastra si a celorlalti pasageri. Dincolo de atentia sporita pe care este imperios necesar sa o ai la volan, o alta masura la fel de importanta este pachetul de protectie cu zero riscuri, care asigura protectia pasagerilor in caz de accident. Este foarte important!

  1. Reducerea contributiei in caz de daune si furt, un alt beneficiu inclus in acest pachet

Niciodata sa nu minimizezi importanta asigurarilor de tip CDW (collision damage waiver) si TP (Theft Protection), doua sisteme esentiale de protectie care iti limiteaza raspunderea financiara. In cazul nefericit al unui accident sau al unui furt, costurile sunt acoperite prin asigurarea inclusa in pachetul cu zero riscuri. Nimic mai simplu: zero riscuri inseamna chiar zero riscuri, motiv pentru care acest pachet de protectie este si atat de popular in randul clientilor care inchiriaza autoturisme, indiferent din care oras din tara.

  1. Protectie pentru reducerea garantiei in caz de daune si multe alte beneficii

Un alt beneficiu inclus in oferta pachetului de protectie cu zero riscuri este protectia pentru reducerea garantiei in caz de daune. Pe scurt: CDW+. In plus, nu vei avea nevoie de un card de credit obligatoriu, te poti bucura de kilometri nelimitati, precum si de beneficiul primului sofer aditional gratuit. De asemenea, pachetul include si asigurarea WUG, ce asigura protectia pentru roti, partea inferioara a masinii si geamuri.

Alege protectia cu zero riscuri de la Caroutis.com, una dintre cele mai bune firme de inchirieri auto

Fie ca vrei sa inchiriezi un autoturism din Otopeni, Baneasa, Aeroportul International Traian Vuia sau Aeroportul International Transilvania, iti recomandam sa colaborezi cu Caroutis.com, una dintre cele mai bune firme de inchirieri auto de pe teritoriul Romaniei. Alege pachetul de protectie cu zero riscuri. Merita!