Showbiz, Stiri

Pepe, fascinat de festivalul de la San Remo

Ce făceau Lora si Connect-R la 5 ani?!

pepe-lora-connectr

Lora, Pepe si Connect-R sunt astazi unii dintre cei mai apreciati artisti din industria muzicala autohtona, insa putini sunt aceia care stiu ca cei trei visau inca de mici sa devina artisti. Daca Pepe se uita la San Remo si, imbracat in hainele fratelui sau, canta melodii in italiana, Lora fredona in fata oglinzii melodia “Are mama o fetita”, iar Connect-R canta la o paleta de tenis pe post de microfon!

Sunt unii dintre cei mai in voga artisti ai momentului, au foarte multe concerte si fac parte din juriile unor emisiuni de succes, insa putini stiu cum si-au inceput carierele.

juriu-next-star

Impresionati de o micuta concurenta ce si-a facut aparitia pe scena Next Star, in editia ce va fi difuzata joi, la Antena 1, ce canta la doar 5 ani si in engleza si in franceza, juratii au inceput si ei sa povesteasca ce faceau atunci cand erau de varsta micutei Maria.

Astfel, Pepe a spus razand: “Eu ma uitam la San Remo, ma imbracam in costumul lui frate-miu, imi puneam esarfa si cantam ‘Lasciate mi cantare’!”

Lora a completat: “eu cantam ‘Are mama o fetiţa’”, iar Connect-R si-a amintit amuzat ca el canta la o paleta de tenis.

Tot Lora a mai spus ca primul pick-up i l-a cumparat mama ei, imediat dupa Revolutie, atunci avand ocazia sa asculte pentru prima oara Tina Turner sau Patricia Kaas.

 

 

blank