Prognoza meteo
Actualitate

Prognoza meteo, 29 aprilie. Săptămâna Mare începe cu ploi slabe. Zonele afectate de precipitații

Prognoza meteo, 29 aprilie. Prima zi a Săptămânii Mari începe cu vreme caldă. În majoritatea regiunilor, valorile termice înregistrate vor fi peste cele caracteristice acestei perioade a anului. Maximele vor atinge pragul de 27 de grade. Totuși, în unele zone se vor semnala înnorări și ploi slabe.

Prognoza meteo, 29 aprilie. Vremea în țară

Vremea va fi caldă în majoritatea regiunilor țării. Potrivit meteorologilor, cele mai ridicate valori termice se vor înregistra în zona de vest. Vântul va sufla slab și moderat, iar mercurul va urca în termometre până la de 27 de grade în unele regiuni.

Prognoza meteo

Prognoza meteo pentru data de 29 aprilie, emisă de ANM, arată că se vor înregistra înnorări și ploi slabe în Dobrogea și Muntenia.

Temperaturi de -1 grad la munte

Vântul va avea intensitate slabă până la moderată, cu unele rafale mai puternice în sud-estul teritoriului, în sudul Banatului și pe vârfurile montane. Temperaturile maxime vor varia între 17 grade Celsius în Delta Dunării și 27 de grade în Dealurile de Vest.

1

Valorile termice minime vor oscila între 3 și 14 grade Celsius. Conform ANM, temperaturile vor fi scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei. Pe parcursul nopții, mercurul va coborî în termometre până la -1 grad.

Prognoza meteo, 29 aprilie. Bucureștenii au parte de vreme frumoasă

În Capitală, vremea va fi caldă în prima zi a Săptămânii Mari. Cerul va fi variabil, iar va sufla moderat, cu intensificări în a doua parte a zilei, atingând la rafalã viteze de până la 35…40 km/h. Pe parcursul zilei, temperaturile se vor menține între 22-24 grade Celsius. Pe parcursul nopții de luni spre marți, mercurul va coborî în termometre până la 7 grade Celsius.

În București, vremea va continua să se încălzească și în următoarele ore. Începând de marți, valorile termice maxime se vor situa între 23-24 de grade, iar minimele vor fi cuprinse între 8 și 11 grade. Miercuri, m temperaturile maxime vor ajunge la 20 de grade Celsius.

blank