Promo

Baloanele, de nelipsit în momente festive de orice tip

Ne farmecă încă din copilărie, dar acest farmec nu se oprește niciodată: este vorba despre baloane, de nelipsit la orice evenimente festive, fie acestea personale sau de afaceri. Baloane există în prezent de foarte multe tipuri, dedicate diverselor contexte. Desigur, se pot cumpăra offline sau se pot comanda online baloane gata pregătite, cu finisaje deosebite, ori se pot personaliza baloane în funcție de dorința clientului.

 

Seturile cu baloane colorate sunt ideale ca decorațiuni de petrecere, accesorii pentru petreceri de orice fel. Baloane cu buline, cu inimi, cu mesaje imprimate – diverse modele de baloane pot fi achiziționate din magazine offline sau online.

 

Astfel de baloane sunt folosite mai ales la evenimente private cu caracter festiv, sporind strălucirea momentelor și implicit bucuria participanților. De exemplu, se folosesc baloane la nunți și botezuri sau la petreceri aniversare. De asemenea, baloanele se utilizează și în contexte de business precum deschideri de magazine, inaugurări oficiale, aniversări corporative, petreceri la sediul firmei.

 

Există mai nou modele foarte interesante de baloane cu folie care ilustrează diverse obiecte, având fel de fel de forme. Aceste baloane ieșite din comun surprind și mai plăcut invitații la orice eveniment. Nu este nevoie neapărat de comenzi speciale costisitoare, se pot comanda online diverse modele de baloane ieftine.

 

Fiecare petrecere este unică în felul său, iar aranjamentul de baloane face parte din imaginea acelei petreceri. Oamenii remarcă baloanele și sunt atrași în mod natural să se bucure mai puternic de momentul respectiv. Așadar, baloanele nu sunt în niciun caz decorațiuni de petrecere dedicate exclusiv evenimentelor pentru copii. Orice eveniment, cu public de orice vârstă, va fi mai plăcut dacă se folosesc decorațiuni din baloane. Se pot alege baloane umplute cu heliu, pentru un efect și mai interesant – baloane care plutesc libere în cazul unui eveniment organizat în spațiu interios sau baloane legate de anumite elemente fixe în cazul unui eveniment organizat în aer liber.

 

La inaugurarea unui spațiu comercial, folosirea baloanelor alese în culorile identității de brand creează un efect vizual puternic. Oamenii care trec prin apropiere vor observa în mod natural prezența baloanelor și vor înțelege că acolo li s-a pregătit ceva nou, care merită toată atenția. Investiția în baloane este foarte mică, dar foarte importantă într-o astfel de acțiune de marketing.

 

Am putea spune că dincolo de atragerea atenției la modul general, se atrage în mod special atenția copiilor. Unde există copii, există și adulți, deci cel mai probabil aceștia din urmă vor fi îndemnați chiar de copii să aibă un interes sporit spre spațiul respectiv. Într-un asemenea moment inaugural, ideal este să existe baloane de oferit celor mici, în paralel cu baloanele decorative de la intrare.

 

„Când te gândești la decorațiuni petrecere, este aproape imposibil să nu te gândești și la baloanele colorate. De la începutul secolului al XX- lea, balonul la petreceri a rezistat testului timpului ca fiind unul dintre decorațiunile de petrecere preferate ale tuturor vremurilor. Datorită strălucirii lor minunate, culorilor diverse, formelor și texturii bouncy, baloanele sunt iubite de oamenii de toate vârstele”, se menționează pe site-ul DecoDamira, un magazin online de unde se pot comanda o mulțime de modele de baloane și alte decorațiuni pentru petreceri cu siguranță reușite.

 

blank