Showbiz, Stiri

Moldoveanca Xenia Deli, răsfăţată de fani cu daruri luxoase

Xenia Deli, una dintre cele mai sexy si mai de succes moldovence în lume, cucereşte zilnic zeci de admiratori datorită frumuseţii sale, dar şi a pictorialelor sexy pe care le realizează.

Xenia DeliIar admiratorii săi o răsfaţă din plin pe frumoasa Xenia Deli. Bruneta sexy a primit de curând un cadou inedit, pe care multe femei şi l-ar dori. Moldoveanca a postat pe contul său de Facebook o fotografie cu un inel opulent şi a scris: „cadoul meu frumos”. Aceasta nu a specificat cine i-a oferit bijuteria preţioasă, realizată dintr-o piatră masivă albastră – un safir? -, înconjurată cu, cel mai probabil, diamante.

Întrebată dacă l-a comandat, aceasta a răspuns că este „de la un fan”, chiar dacă primul care a comentat imaginea a fost unul dintre fotografii cu care a colaborat moldoveanca. Gavin O’Neill, fotograful care colaborează cu Vogue, Sports Illustrated, Marie Claire, GQ şi alte reviste celebre, a scris „ha, l-ai primit! drăguţ!”, iar Xenia a răspuns: „da, am deschis poşta şi era acolo”, creându-se astfel impresia că el ar fi cel care i l-a dăruit. Însă tânăra nu a specificat de la cine este bijuteria preţioasă.

Moldoveanca pare să aibă tot mai mulţi admiratori generoşi, care o curtează. Anul trecut aceasta primea daruri din partea unui magnat imobiliar de la Hollywood, Mohamed Anwar.

blank