Social, Stiri, Ultima Ora

DISTRACŢIE nebună de Revelion. Pistolarul din Piteşti este un BĂTRÂN de 82 de ani: Am vrut să împuşc anul!

Detalii incredibile în cazul familiei din Piteşti care s-a trezit cu un glonţ în casă de Revelion. Pistolarul este un bătrân de 82 de ani care le-a dat poliţiştilor o explicaţie incredibilă: a vrut sa împuşte anul, cum spune o vorbă din popor. Omul este ofiţer în rezervă al Ministerului de Interne şi fost cadru medical.

pitesti_91206200

În toiul distracţiei de Revelion, mai multe familii din Piteşti s-au trezit cu un glonţ tras în apartament. Acesta a trecut prin geamuri şi s-a oprit în perete. Oamenii au intrat în panică când şi-au dat seama că cineva a tras cu pistolul.

„Vedeţi pe unde a intrat? Asta e tubul, asta e cartusul. Prietena mi-a spus ca a auzit un zgomot, sotul a intrat si a vazut ce vedeti si dvs. Deci asta eu zic clar ca e tub de cartus, de glont”, le-a spus poliţiştilor femeia care s-a trezit cu glontul în casă.

Oamenii au sunat la 112, iar poliţiştii au început cercetările. După câteva ore l-au identificat pe făptaş şi l-au dus la audieri.

Bătrânul, în vârstă de 82 de ani, ofiţer în rezervă al MAI, a recunoscut că a tras cu pistolul.

Senin şi cu zâmbetul pe buze, pistolarul a spus că a tras un foc de armă ca să se distreze: a tras din bloc, în sus şi nu îşi explică cum a ajuns glontul la vecini.

„Am vrut să împuşc anul”, a mărturisit bătrânul.

Incidentul se putea transforma într-o adevărată tragedie, pentru că, înainte cu doar câteva secunde, în camera respectivă intrase o persoană.

Bătrânul s-a ales cu dosar penal, iar potrivit legii, o astfel de faptă se pedepseşte cu închisoarea de la 1 la 3 ani. În plus, el va trebui să plătească geamul spart al familiei care a tras o spaimă de zile mari.

blank