Deputatul PNL de București și fost ministru al Muncii, Violeta Alexandru, spune despre colegii săi din coaliția de dreapta din București că muncesc pentru a curăța administrația publică de metehnele PSD.

Alexandru: Este dezastru după PSD, nicio preocupare nu a fost pentru eficientizarea banilor publici. Ba chiar au lăsat conturile goale.

Violeta Alexandru a lansat o serie de acuzații la adresa fostei administrații PSD din Capitală, anunțând totodată că noua Coaliție de dreapta din București (PNL și USR-Plus) are capacitatea să treacă peste orice provocare, din respect pentru bucureștenii care au tot dreptul să vadă problemele lor rezolvate.

”Toate aceste realități aduc cu ele o încărcătură care se descarcă într-un fel sau altul. Prefer să știu că Bucureștiul este condus de oameni ambițioși, de bună credință, care muncesc să rezolve toate problemele lăsate de PSD decât să mai trăiesc sub administrația PSD în care toate se făceau în liniște, „în felul lor”. Încearcă, de altfel, și acum, cu metodele lor politice de tristă amintire. În loc să stea cu capul în pământ, după cât rău au făcut Bucureștiului.

Coaliția de dreapta din București are capacitatea să treacă peste orice provocare, din respect pentru bucureștenii care au tot dreptul să vadă problemele lor rezolvate. În mod profesionist. Totul se rezolvă prin dialog, prin încredere, prin respect, prin împărțirea responsabilităților. Dată fiind lista lungă de probleme pe care primarii și consilierii dreptei din Capitală o au de rezolvat, se ajunge ușor în riscul de a nu mai rămâne timp pentru dialog.”, a scris Violeta Alexandru pe facebook.

Alexandru: Am un respect enorm pentru cei care muncesc și locuiesc în București. Acești oameni merită seriozitate și concentrare pe rezultate. Știu și acționez în consecință.
”Până la urmă, ambii parteneri – și PNL și USR-Plus, de la echipele din sectoare la cele de la nivelul Bucureștiului – se străduiesc, vă spun cu toată sinceritatea, să gestioneze o administrație pe care am găsit-o captivă în brațele caracatiței PSD și un oraș privat de civilizație prin cheltuirea, în ultimii 4 ani, a banilor provenind din taxele și impozitele bucureștenilor pentru interese de partid și de grup. Am un respect enorm pentru cei care muncesc și locuiesc în București. Acești oameni merită seriozitate și concentrare pe rezultate. Știu și acționez în consecință.”, a conchis deputatul PNL de București.

Citeste si...
Iohannis își începe mandatul cu o minciună!