Liderul Pro România, Victor Ponta, a anunțat că un proiect prioritar al viitorilor europarlamentari ai partidului său va fi o schimbare a modului în care se accesează fondurile europene de către România.Preseditele Pro Romania ar dori ca fiecare regiune de dezvoltare să poată accesa individual fonduri și nu prin intermediul Ministerului Dezvoltării. O astfel de schimbare ar lovi puternic în Liviu Dragnea, cel despre care Ponta explica în mai multe rânduri că îi controlează pe baronii PSD prin intermediul fondurilor alocate de către Ministerul Dezvoltării, acolo unde și-a plasat mereu oameni fideli.

”Un proiect concret si necesar pe care Europarlamentarii ProRomania- Corina Cretu , Mihai Tudose , Iurie Leancă si ceilalti alesi – il vor promova la Bruxelles!

Citeste si...
Mondenii fac senzatie pe net cu un episod filmat in timpul lansarii candidaturii lui Victor Ponta!

Este total depasit Sistemul in care toate proiectele europene finantate din POR  Programul Operational Regional ) trebuie sa ajunga la Bucuresti sa fie semnate de MDRAP ( Ministerul Dezvoltarii Regionale – controlat total de “Grupul de la Teleorman”! Birocratie, timp pierdut si presiuni politice asupra primarilor si alesilor locali!

Solutia pentru Bugetul European 2021-2027 este ca fiecare din cele 8 Regiuni de Dezvoltare sa aiba propria Autoritate de Management – la fel ca in alte tari europene! Asa scurtam birocratia, oprim presiunile politice centrale si ducem fondurile mai aproape de beneficiari!

ProRomania are solutii concrete si profesioniste ! Pentru ca tinem cu Romania!”, scrie Victor Ponta.