Wesley Sneijder (36 de ani) s-a retras anul trecut din fotbalul profesionist, iar acum face dezvăluiri ”picante” despre cariera sa. După ce recent a vorbit despre depresia pe care a avut-o când juca la Real Madrid, ex-fotbalistul a povestit acum și o noapte de pomină.

Wesley Sneijder, petrecere până dimineață cu George Clooney și Megan Fox
S-a întâmplat în perioada în care a jucat pentru Inter Milano. Înaintea unui meci cu Werder Bremen, în Liga Campionilor, Sneijder și soția sa, actrița Yolanthe Sneijder-Cabau, au petrecut până la 6 dimineața alături de George Clooney și Megan Fox.

”Era la o petrecere Armani, la care au fost și câteva staruri de la Hollywood. Am ajuns acasă la 6 dimineața, iar în ziua următoare am marcat un gol și am dat un assist în meciul cu Werder.

Când am văzut că e posibil, nu mi-a fost frică să repet astfel de situații”, a povestit olandezul, în publicația locală De Telegraaf.


Wesley Sneijder, experiență pozitivă după depresia ”cu vodcă” de la Real Madrid

Citeste si...  Cercetătorii italieni susține că au, deja primul vaccin împotriva coronavirus

Meciul despre care vorbește Wesley Sneijder a avut loc pe 29 septembrie 2010. Inter era deținătoarea Champions League, iar în acel joc a trecut de Werder Bremen cu 4-0, pe San Siro.

Inter a ajuns în sferturile competiției în acea ediție, fiind eliminată de Schalke 04, cu un incredibil 3-7 la general.

Sneijder a jucat pentru Inter între 2009 și 2013, timp în care a cucerit nu mai puțin de șase trofee cu milanezii. A ajuns în Italia după o experiență la Real Madrid, care l-a marcat profund.

„În cea mai mare parte a timpului eram singur. Nu știu de ce mă simțeam așa, pentru că puteam să ies oricând cu prietenii mei. Cu toatea acestea, eu și sticla de vodcă ajunseserăm să fim cei mai buni prieteni. Din punct de vedere fizic, nu simțeam asta”, a povestit olandezul despre viața sa în capitala Spaniei.

134 de selecții și 31 de goluri a adunat Wesley Sneijder pentru naționala Olandei