Tom Brady și Gisele Bundchen sunt deja istorie. Un alt cuplu este acum în lumina reflectoarelor în sportul american: Christian McCaffrey (24 de ani) și Olivia Culpo (28 de ani) Miss Universe 2012.

Christian McCaffrey și Olivia Culpo, unul dintre cele mai atrăgătoare cupluri din sport

El este un celebru jucător de fotbal american. Ea, model de succes, Miss Universe în 2012. Olivia Culpo l-a cunoscut pe McCaffrey pe… Instagram.

Cei doi formează un cuplu din vara trecută, iar la început şi-au ţinut relaţia departe de ochii presei. Ulterior, s-au afişat împreună în timpul unei vacanţe exotice în Mexic.

De atunci, Culpo este nelipsită de la meciurile celor de la Panthers, unde vine îmbrăcată în tricoul lui McCaffrey.

Miss Universe Şi starul milionar din NFL: cel mai sexy cuplu din sport?”, se întreabă jurnaliştii de la Marca.

„Christian McCaffrey, jucătorul celor de la Carolina Panthers, care a semnat un contrct istoric, de 64 de milioane de dolari, şi Olivia Culpo, profesoară de twerking, formează unul dintre cele mai atrăgătoare cupluri din sport”, mai scriu jurnaliştii spanioli.

Citeste si...
Un elev, cunoscut drept consumator de etnobotanice, s-a simți rău la școală și a fost luat cu SMURD-ul

Olivia Culpo, model de succes și actriță la Hollywood
În 2012, Culpo a câștigat primul ei premiu, de Miss Rhode Island, și tot în 2012, modelul a câștigat titlul de ”Miss Universe”.

După marile ei realizări, aceasta a jucat și în patru filme de la Hollywood, scrie The Sun: ”The Other Woman”, ”American Satan”, ”I Feel Pretty”, ”Reprisal”.

Christian McCaffrey, contract-record în NFL
Christian McCaffrey este una dintre vedetele din NFL, la doar 24 de ani. Recent, acesta a semnat un contract istoric, pe 4 ani, cu Carolina Panthers.

Sportivul are un salariu de 16 milioane de dolari pe an şi a devenit cel mai bine plătit „running back” din istoria NFL, după ce a parafat înţelegerea pe 4 ani, care îi va aduce 64 de milioane de dolari şi îl va ţine la Panthers până în 2024.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.