Simona Halep s-a destăinuit într-o emisiune la TVR. Campioana noastră a dezvăluit ce o deranjează cel mai tare, mai ales în ultimii ani, după ce a ajuns celebră.

„Criticile nu mă deranjează absolut deloc, pentru că mă învaţă să fiu mai bună. Dar, atunci când mă jigneşte cineva fără ca eu să fac ceva, e destul de deranjant. Faptul că mi se analizează jocul şi spune cineva că joc slab, sunt ok.

Dar atunci când spune cineva că nu vreau să fiu pe teren sau că joc la pariuri sau că arăt ca o nesuferită pe teren…acestea sunt jigniri directe şi nu pot să le accept. Ca persoană, nimeni nu mă cunoaşte atât de bine încât să îmi ştie mie caracterul”, a spus Halep.

Întrebată dacă a jucat vreodată la pariuri, Halep a răspuns: „Niciodată nu am jucat la pariuri şi niciodată nu o să o fac. Consider că atunci când te angajezi în ceva, trebuie să fii corect. Iar eu sunt foarte corectă”.

Citeste si...
Câinii maidanezi din românia, duși în Marea Britanie, sunt un pericol sporește riscul îmbolnăvirilor

Darren Cahill, din nou alături de Simona înainte de US Open
După ce a părăsit Rogers Cup în sferturi și Cincinnati în optimi, pentru Simona Halep, urmează US Open. Darren Cahill este alături de Simona Halep şi în SUA. Australianul a fost prezent pe teren împreună cu românca şi s-a comportat din nou ca şi cum ar fi antrenorul acesteia: i-a oferit sfaturi jucătoarei pe care a pregătit-o până la finalul anului trecut.

Simona Halep se pregăteşte pe terenurile de la US Open pentru ultimul turneu de Grand Slam al anului, programat în perioada 26 august – 8 septembrie. Nu este prima oară în acest an când Cahill participă activ la antrenamentele fostului lider WTA.