Vezi măsurile luate de Guvern și faptul că primăriile nu mai au 100% din impozitul generează probleme în teritoriu. Primarul localității Pucioasa din județul Dâmbovița anunță că angajații Primăriei primesc, din ianuarie, salarii reduse cu 10%, iar în perioada următoare va face și o analiză a tuturor funcționarilor întrucât ia în calcul și restructurări, din cauza lipsei banilor.

“Dacă la sfârșitul anului 2017 am luat o decizie grea, aceea de a majora impozitele pentru persoanele fizice cu 10%, iată că astăzi a venit momentul să iau o altă decizie dificilă! La propunerea mea, Consiliul Local Pucioasa a aprobat noua grilă de salarizare pentru salariații Primăriei Pucioasa. Spun că a fost o decizie dificilă pentru că, având deja o proiecție a bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2019, am fost nevoiți să reducem salariile tuturor angajaților cu 10%!!!”, a scris Constantin Ana.

Citeste si...  Florin Dumitrescu şi-a enervat proprii clienţi

Primarul a adăugat că decizia a fost luată cu acordul reprezentanților celor două sindicate din instituție, măsura fiind generată de „creșterea vertiginoasă a cheltuielilor cu personalul, dar și de nevoia de investiții la nivelul localității”.